DAVUTOĞLU SELDEN ETKİLENEN BARTIN'I ZİYARET ETTİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, selden etkilenen Bartın Zafer Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, selden etkilenen Bartın Zafer Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti. 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün sel  felaketinden etkilenen Bartın Zafer Köyü’nü ziyaret etti.

Sosyal medya hesabından da açıklama yapan Davutoğlu, “İlk durağımız Bartın. Zafer köyünde kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik; hayatını kaybeden vatandaşlarımızın aileleriyle acılarını paylaştık. Rabbim her türlü afetten milletimizi esirgesin” mesajını paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

İMRALI’YI ZİYARET EDEN DEM PARTİ HEYETİNDEN AÇIKLAMA: "GÖRÜŞME VERİMLİ GEÇTİ"
AK PARTİ İSTANBUL, 2 MİLYON ÜYEYİ ZİYARET ETMEK İÇİN SAHAYA İNDİ
FİLİSTİN’İ DESTEKLEYEN PARLAMENTOLAR GRUBU’NUN İLK TOPLANTISI TAMAMLANDI
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, İSTANBUL’DA FİLİSTİN ULUSAL KONSEYİ BAŞKANI FATTOUH İLE GÖRÜŞTÜ
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, MALEZYA TEMSİLCİLER MECLİSİ BAŞKANI ABDUL İLE BİR ARAYA GELDİ