ESENYURTBELEDİYESİ ARACILIĞIYLA 200 KADIN İŞ SAHİBİ OLDU
Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi(ESBİM) aracılığıyla gerçekleştirilen iş görüşmesi sonrası 200 Esenyurtlu kadıniş sahibi oldu.
Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi(ESBİM) pandemi sürecine rağmen istihdam sağlamaya devam ediyor. İlçedefaaliyet gösteren bir firmanın kadın işçi talebi üzerine ESBİM, işe alımsürecini başlattı.
UYGULAMA YAPILDI
Sabahın erken saatlerinde başlayanmülakatlarda yaşanabilecek herhangi bir sağlık sorununa karşı, EsenyurtBelediyesi Hasta Nakil Ambulansı ve sağlık çalışanları da alanda hazır bulundu.Firma yetkililerin vatandaşlarla yaptığı sözlü mülakatlar dışında uygulamaaşamasını geçen adaylardan uygun bulunan 200 kadın işe yerleştirildi.
MÜLAKATLARPANDEMİ KURALLARINA UYGUN OLARAK YAPILDI
Mülakatlar, Esenyurt Belediyesi Nene HatunKültür Merkezinde yapıldı. Koronavirüs önlemleri kapsamında, iki ayrı gruphalinde yapılan mülakatlarda, vatandaşlar salona ateşleri ölçülerek alındı.Kişiye özel dezenfektan, kalem gibi ürünlerin dağıtıldığı mülakatlarda oturmadüzeni sosyal mesafe kuralına uygun olarak ayarlandı.