Esenyurt’ta Yıllardır Bozuk Olan Yollar Yenileniyor!

Başkan Özer’den Bir Rekor Daha... 6 Ayda 100 Bin TonAsfalt ve 120 Bin Metrekare Parke Yol Yaptı

Esenyurt Belediyesi, bir rekora imza atarak 6ayda 100 bin 702 ton asfalt, 120 bin 794 metrekare parke yol yaptı. İlçedeyıllardır yapılmayan bozuk yollar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’inçabalarıyla yenilenerek ulaşım daha konforlu hale getirildi.

Esenyurt’taki bozuk yol sorunu BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in çabalarıyla çözüme kavuşuyor. Türkiye’de birrekora imza atan Esenyurt Belediyesi, 6 ayda 100 bin 702 ton asfalt ve 120 bin794 metrekare parke yol yaptı. İlçede uzun yıllardır çözülmeyen bozuk yolsorununu ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışan ekipler, kısa sürede tahripolan yolları yeniledi. Esenyurtlulara daha kolay ve konforlu ulaşım sunabilmekiçin çalışan ekipler, binlerce noktadaki bozuk yollara da anında müdahale etti.

“Ulaşılabilir Bir Kent İçin Çalışıyoruz”

Esenyurt’u ulaşılabilir bir kent halinegetirmek için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer,“Türkiye’de bir rekora imza atarak 100 bin ton asfalt döktük, 60 caddemiziasfaltla buluşturduk. Bununla da yetinmedik, bordür taşlarını yenileyerek bozukyollarımızı onardık. Bir kanaviçe örer gibi Esenyurt'umuzun caddelerini,sokaklarını hizmetle örüyoruz ve Esenyurt'ta yeni bir model uyguluyoruz. Bumodeli İstanbul'a, oradan da Türkiye'ye hediye edeceğiz” dedi.

Yaya Geçitleri ve Kasisler Boyanıyor

Ekipler, asfalt ve parke çalışmalarınınardından trafik akışını sağlayan yaya geçitleri ve kasislerdeki işaretboyalarını da yeniliyor. Hem hava şartlarından hem de kullanımdan kaynaklısolarak veya silinerek tehlike oluşturan işaretler, özel boya uygulamasıylabelirginleştiriliyor. Bu sayede sürücülerin çizgileri erken fark etmelerisağlanırken yayaların ise can ve mal güvenliği korunuyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL YÖNETİMLER Haberleri

“Temiz Yurt Esenyurt” Seferberliği Başlıyor…
Tuzla Belediyesi'nin 'Gezici Kent Lokantası'na yurttaşlardan yoğun ilgi
Tuzla Belediyesi'nin 'Gezici Kent Lokantası'na yurttaşlardan yoğun ilgi
HER 8 KADINDAN BİRİ MEME KANSERİ İLE KARŞILAŞIYOR
Tuzla’da Muhtarlar Günü kutlandı