EYÜPSULTAN’DA YOL KENARINDAKİ UTV SÜRÜCÜSÜNE ÇARPIP KAÇAN ŞAHIS YAKALANDI

Eyüpsultan'da, UTV aracını emniyet şeridinde kontrol eden sürücüye çarparak ölmesine neden ve olay yerinden kaçan hafif ticari araç sürücüsü yakalandı.

Eyüpsultan'da, UTV aracını emniyet şeridinde kontrol eden sürücüye çarparak ölmesine neden ve olay yerinden kaçan hafif ticari araç sürücüsü yakalandı.

Kaza, 22 Şubat'ta saat 02.00 sıralarında Eyüpsultan Kemerburgaz yolunda meydana gelmişti. İddiaya göre, Muhammet Gürcan Koçak (25) seyir halindeyken UTV aracının arızalanması üzerine emniyet şeridinde durmuş ve tamir etmeye çalışmıştı. O sırada hafif ticari aracın çarpması sonucu Muhammet Gürcan Koçak, ağır yaralanmış ve hafif ticari araç sürücüsü ise kaçmıştı. Koçak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis ekipleri kaçan sürücü ile ilgili çalışma yapmıştı.

Polisin yürüttüğü çalışma kapsamında kaçan sürücünün M.Y. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

Trafik Denetleme Sivil Ekipler, Asayiş Şube Müdürlüğü, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla yakalandı. Yakalanan şahıs, emniyete götürülürken ilk ifadesi de ortaya çıktı.

Şüpheli M.Y. ilk ifadesinde "şahsa çarptığını görmediğini, yoğun kar yağışı olduğunu ve domuza çarptığını düşünüp devam ettiğini" söyledi. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEŞİKTAŞ’TA DEĞNEKÇİLERE CEZA KESİLDİ
ARNAVUTKÖY’DE HAFRİYAT KAMYONU ALEV ALEV YANDI
BEYLİKDÜZÜ’NDE İNŞAAT SIRASINDA BİNANIN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
SARIYER’DE AKROBATİK HAREKETLER YAPAN MOTOSİKLETLİ KAMERADA
ESENYURT’TA GENEL ASAYİŞ UYGULAMASI YAPILDI