FENERBAHÇE, DİEGO CARLOS’U KADROSUNA KATTI

Fenerbahçe, Aston Villa'dan 31 yaşındaki Brezlyalı stoper Diego Carlos'u 3,5 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.

Fenerbahçe, Aston Villa'dan 31 yaşındaki Brezlyalı stoper Diego Carlos'u 3,5 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı. İmzaların atılmasının ardından konuşan Carlos, "Burada bulunduğum için çok mutluyum, bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Fenerbahçe, ara transfer döneminde ilk takviyeyi stoper bölgesine yaptı. Sarı-lacivertliler, İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'dan 31 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Diego Carlos ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Konuyla ilgili Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Diego Carlos'un transferi için kulübü Aston Villa ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Brezilyalı stoper Diego Carlos, kendisini 3.5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Diego Carlos'a "Ailemize hoş geldin" diyor; Fenerbahçemiz ile sarı-lacivert nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

İmzaların atılmasının ardından konuşan Carlos da, "Burada bulunduğum için çok mutluyum, bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı defans oyuncusu, bu sezon Aston Villa formasıyla tüm kulvarlarda 17 müsabakaya çıktı.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

GREKOROMEN GÜREŞ MİLLİ TAKIMI, KAZAKİSTAN’DAN 5 MADALYA İLE DÖNDÜ
MANCHESTER CİTY, EVERTON’I 2-0 İLE GEÇTİ
BARCELONA’DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ
Ali Doğan Ünlü, N. Arek Kuyumciyan ve Tevfik Çelikoğlu'nu saygıyla anıyoruz
20 Nisan Pazar günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları