İki Kız Kardeşin Hikâyesi Beğeniyle İzlendi

Esenyurt Belediye Tiyatrosu’nun sahnelediği“Beyaz” oyunu, Esenyurtlu tiyatroseverlerle buluştu. İki kız kardeşin hikâyesinindramatik bir hesaplaşmaya dönüştüğü oyun, izleyiciler tarafından ilgiylekarşılandı.

Esenyurt Belediyesi, kültür ve sanatetkinliklerine devam ediyor. Esenyurt Belediye Tiyatrosu tarafından ŞehitErol Olçok Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Beyaz” isimli oyun, izleyicisindentam not aldı. Şahine Hatipoğlu’nun yönetmenliğiyle sahnelenen oyundatiyatroseverler, ölüm döşeğindeki annelerinin başında bekleyen iki kız kardeşinbir ömürlük hesaplaşmasını izledi.

“EmeğiOlan Herkese Çok Teşekkür Ederiz“

Oyunu izleyenler arasında yer alan Onur Aygün:“Oyunumuz çok güzeldi. Esenyurt’ta böyle etkinliklerin olması, tiyatronunEsenyurt’a gelmesi çok güzel. Belediye Başkanı’mıza ve emeği olan herkese çokteşekkür ederiz. Çok hoşnutuz, devamını bekleriz” dedi. Bir kadın olaraksergilenen oyundan çok etkilendiğini belirten Deniz Özen ise Esenyurt’ta devameden kültür ve sanat etkinliklerine daha çok katılacağını söyledi.

“OyunlarımızDevam Edecek”

Oyundan sonra sahnede oyuncuları veyönetmenleri tebrik eden Esenyurt Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Yaşar: “Duygularınıçok iyi yansıttılar, hakikaten gerçek bir dünyada kendimizi gördüm. BelediyeTiyatromuz, hocalarımızın ve arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla beş oyunçıkardı. Bu ikinci oyunumuz. Arka arkaya oyunlarımız devam edecek. Amacımız,burada yetiştirdiğimiz gençleri sahnede görmek. Hocalarımıza emeklerindendolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Esenyurt Belediye Tiyatrosu Genel YayınYönetmeni Şahine Hatipoğlu, katılımlarından dolayı seyirciye teşekkür ederek:“Sizleri her zaman görmeyi istiyoruz. Sizler için buradayız” ifadelerinikullandı.

“Beyaz”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tekrarsahnelenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

AKASYA, 23 NİSAN PROGRAMINI AÇIKLADI
MUUD’DA MART AYINDA RADAR’A TAKILAN ŞARKILAR BELLİ OLDU
HAY HAK: KARAGÖZ HACİVAT VİZYONA GİRDİ
SARIYER’DE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNE ORTAK AKIL VURGUSU
FATİH’TE ACIMUSLUK SOKAĞI SARNICI HURDA VE KAĞIT DEPOSU OLARAK KULLANILIYOR