İlçemizi ortak akılla yönetiyoruz

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kaymakam Abdullah Çitçi ve mahalle muhtarlarıyla sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı Hasan Mutlu, belediyenin Altıntepsi Mahallesi’nde bulunan Miss Kafe sosyal tesislerinde bir kez daha Çiftçi ve muhtarlar ile buluştu.

Belediye başkan yardımcılarının da katıldığı buluşmada mahallelerin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi. 

Kaymakam Çiftçi ve muhtarlarla sürekli görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Başkan Hasan Mutlu, “Hizmetlerimizin daha verimli ve etkin uygulanması hususunda Kaymakamımız Sayın Abdullah Çiftçi ve kıymetli muhtarlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Görüş, düşünce ve önerileriyle hizmet sürecimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. İlçemizi ortak akılla yönetiyor, daha güzel ve daha nitelikli bir Bayrampaşa’yı birlikte inşa ediyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, İSTANBUL’DA SENEGAL ULUSAL MECLİSİ BAŞKANI NDİAYE İLE GÖRÜŞTÜ
BİTKİ REHBERLERİ PROTOKOLÜ İMZA TÖRENİ VE TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
DUYU BÜTÜNLEME MERKEZİ YAKINDA HİZMETE GİRİYOR
AİLEDEN GELECEĞE: İSTANBUL EBEVEYN ZİRVESİ BAŞLIYOR
BALIKÇI KENAN BALCI’DAN EKREM İMAMOĞLU İSYANI