İSTANBUL'UN EN GÜZEL SAHALARI KAĞITHANE'DE



Kağıthane Belediyesi, sporcuların modern ve güvenli ortamlarda maç ve antrenman yapabilmeleri adına ilçedeki sahaları baştan sona yeniledi. Sadabad, Yahya Kemal ve Abidei Hürriyet sahaları modernizasyon çalışmaları sonrası yepyeni görünümlerini kavuştu.

Sadabad Futbol Sahası ile Yahya Kemal Spor Kompleksi Futbol Sahası'nın 6 bin m2'lik çim alanları, etrafını saran tel örgüleri, drenaj sistemi, yedek kulübeleri, kale ve korner direkleri yenilendi. Yanı sıra tribünlere taraftarlar için toplamda 600 adet oturma koltuğu yapıldı.

Abidei Hürriyet Futbol sahasında da benzer bir uygulamaya gidildi. Sahanın 5 bin m2'lik çim alanları etrafını saran tel örgüleri, drenaj sistemi, yedek kulübeleri, kale ve korner direkleri ile aydınlatma sistemleri yenilendi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, '' Sahalarımız en yeni halleriyle sporcular ve sporseverlerin hizmetinde olacak. Sporda dünya arenasında başarılar elde etmek için amatör sporun desteklenmesini önemli görüyoruz. Genç yeteneklerimiz İstanbul'un en güzel sahalarında maç ve antrenmanlarını yapabilecekler.'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

KAĞITHANE Haberleri

KÂĞITHANE’DE SOKAKLAR TEMİZLİKLE NEFES ALIYOR
SİNEK VE HAŞERELERE KARŞI KÂĞITHANE’DE TAM ZAMANLI MÜCADELE
KÂĞITHANE BELEDİYESİ SADABAD SPOR SAHASI’NI YENİLEYEREK HİZMETE AÇTI
SEYRANTEPE İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİME AÇILDI
KÂĞITHANE’DE ÇOCUKLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE BAŞLADI