İZMİR KONAK'TA 400 ÖĞRENCİYE 150'ŞER TL KIRTASİYE DESTEĞİ

İzmir Konak Belediyesi, ilçede yer alan kırtasiyelerde harcanmak üzere 400 öğrenciye 150 TL değerinde alışveriş kartı dağıttı. Öğrenci ve velilerin yanı sıra kitap ve kırtasiyeci esnafı...

İzmir Konak Belediyesi ilçede yer alan kırtasiyelerde harcanmak üzere 400 öğrenciye 150 TL değerinde alışveriş kartı dağıttı. Öğrenci ve velilerin yanı sıra kitap ve kırtasiyeci esnafı da uygulamadan dolayı Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a teşekkür etti

Konak Belediyesi kademeli yüz yüze eğitime başlayan dar gelirli öğrencilere ve pandemiden büyük yara alan kırtasiyeci esnafına destek olmak amacıyla harekete geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Hulusi Demir’in imza attığı protokol uyarınca 400 öğrenciye dağıtılması kabul edilen alışveriş kartları sahiplerine ulaştırıldı. 150 TL değerindeki alışveriş kartı ellerine ulaşan öğrenci ve velileri, Konak ilçe sınırları içinde bulunan kitap ve kırtasiye esnafından kitap ve her türlü okul ihtiyaçlarını karşıladı.

BAŞKAN BATUR'A TEŞEKKÜR 

Kartlarını alıp, çocuklarıyla birlikte alışverişe başlayan veliler, uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bütçemize destek sağladığı için Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkür ederiz. Başkanımızın bu desteği çocuklarımızıçok mutlu etti. Biz de çocuklarımızın kitap ve okul ihtiyaçlarını verilen kartla karşılayabildiğimiz için çok memnunuz” diye konuştu.

Kırtasiyeci esnafı da okulların kapalı olması nedeniyle pandemi koşullarından olumsuz etkilendiklerini belirterek, "Bir yıldır pandemi nedeniyle dükkânlarımızı açamaz olduk. Açtığımız dönemde de okulların kapalı olması nedeniyle iş yapamadık. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçirdiğimiz bu dönemde Konak Belediye Başkanı Abdül Batur her zaman esnafın yanında oldu. Bu uygulama bizi çok memnun etti. Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri

Sabancı Üniversitesi Bir Kez Daha Dünyanın En İyi Üniversiteleri Arasında
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Vural Çelik hayatını kaybetti
KADINLAR “KADIN”I YARGILIYOR
Çankaya'da Türküler Barış İçin Söylenecek
Dünya Barış Günü Çankaya'da Türkülerle Kutlandı