İZMİR'E 2 AYDA 7 KUPA GELDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün kısa süre önce faaliyetlerine başlayan su topu şubesi iki ayda yedi kupa kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün kısa süre önce faaliyetlerine başlayan su topu şubesi iki ayda yedi kupa kazandı.

Büyük Kadınlar Türkiye Kupası, U17 Kadınlar Federasyon Kupası ve U17 Erkekler Federasyonu Kupası’nıİzmir’e getiren İzmir Büyükşehir, U-19 Kadınlar Federasyon Kupası ile U-15 Kadınlar Federasyon Kupası’nda ikincilik, U-19 Erkekler Federasyon Kupası ve U-15 Erkekler Federasyon Kupası’nda ise üçüncülük elde etti.

Sporcular Yağmur Arzu Nergiz (Kadın A Takım), Ceren Keçe (U-19)  Defne Narin (U-17), Hanzade Dabbağ (U-15), Baran Ünaldı (U-19), Renan Gürses (U-17) ve Erman Ege Erçin (U-15) Kulüp Başkanı Ersan Odaman ile bir araya gelerek başarıyı kutladı. Su sporlarından sorumlu yönetici Hüseyin Egeli, Kulüp Genel Sekreteri BarışŞeref, branş sorumlusu Ceren Kilislioğlu’nun da katıldığı törende sporculara teşekkür eden Odaman, “Pandemi döneminin etkisini yitirmesiyle birlikte spor alanlarına dönüp kupaları kazanmaya başladık. Su topu, bizim için çok yeni bir branş.  Kısa sürede elde ettiğimiz  başarılar ile gurur duyuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in İzmir’i su ve plaj sporlarında Avrupa’nın öncü kenti yapma hedefini yakalamak için çalışıyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

ZEYTİNBURNU’NDA 27 YILLIK EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, ARDINDAN AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ
ULUSLARARASI SUÇ ÖRGÜTÜ ‘HELLS ANGELS’ BAĞLANTILI 10 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA KAÇAKÇILARA SUÇÜSTÜ
BAYRAMPAŞA’DA KORKUTAN DOĞAL GAZ YANGINI
İSTİKLAL CADDESİ’NDE KORKUTAN YANGIN