KARTAL’DA ’ENGELSİZ YAŞAM FESTİVALİ’ DÜZENLENDİ

Kartal Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalığı arttırmak amacıyla "Engelsiz Yaşam Festivali" düzenlendi.

Kartal Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalığı arttırmak amacıyla "Engelsiz Yaşam Festivali" düzenlendi. Yoğun ilgi gören festival, renkli görüntülere sahne oldu.

Kartal Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli bireylere yönelik farkındalığı arttırmak ve onların sosyal, ekonomik, kültürel hayatın her alanına uyumlarını sağlamak amacıyla "Engelsiz Yaşam Festivali" düzenlendi. Kartal Belediyesi Etkinlik Çadırı'nda düzenlenen etkinlikte solo, koro ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Şiir ve şarkıların seslendirildiği festival, renkli görüntüler oluştu. Vatandaşlar festivale yoğun ilgi gösterdi.

Festivale katılan Havva Kırallıoğlu, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla buradayız. Bizim açımızdan güzel bir programdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Nüket Aslan isimli bir vatandaş ise, "Gayet güzel ve keyifli geçti. Öğrencilerin konserleri, halk oyunları, dansları çok başarılı. Öğretmenlerimize ve Kartal Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

ÜMRANİYE’DE "AKIL OYUNLARI FESTİVALİ" HEYECANI YAŞANDI
HEPSİBURADA’DAN ‘SUNA’NIN KIZLARI ÇOCUK YAŞAM MERKEZLERİ’NE ANLAMLI DESTEK
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÜRETİCİLERE DESTEKLERİ SÜRÜYOR
BAŞKAN DURSUN, VATANDAŞLARIN SORULARINI YANITLADI
ÇEKMEKÖY HAYVANAT BAHÇESİ’NDE KAPLAN KİMBO VE ÇİLEK’E 6. YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ