KAVGALI İBB MECLİSİ’NİN KASIM AYI OLAĞAN TOPLANTISI SONA ERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin yumruklar ve su şişelerinin havada uçuştuğu kasım ayı olağan toplantısı sona erdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin yumruklar ve su şişelerinin havada uçuştuğu kasım ayı olağan toplantısı sona erdi.

Bugün Esenyurt Belediyesi'ne atanan kayyum konusunun ön planda olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda tansiyon yükseldi. Meclis üyeleri arasında yaşanan sert tartışmalar sırasında yumruklar ve su şişeleri havada uçuştu. Gerginliğin ardından toplantıya bir süre ara verildi ve olayların yatışmasıyla oturum kaldığı yerden devam etti. Gündemdeki maddelerin görüşülmesiyle toplantı sona ererken, bir sonraki toplantının 13 Kasım Pazartesi günü saat 14.00'te yapılacağı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ANNE VE BABASININ KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ŞEHİT SAVCI MEHMET SELİM KİRAZ’I ANDI
CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’DEN MARMARA CEZAEVİ’NE BAYRAM ZİYARETİ
BAKAN GÖKTAŞ, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
ÖZGÜR ÖZEL BEYLİKDÜZÜ’NDE İFTAR PROGRAMINA KATILDI