Kendi Taşını Üreten Belediye

Çankaya Belediyesi sokaklarda, parklarda ve yollarda kullandığı taşları Karataş Mahallesinde yer alan ve 60 dönüm arazi üzerine kurulu Beton ve Beton Elemanları Üretim Tesisinde üretiyor.

Kendi işçisi ve kendi mülkiyetinde yer alan tesiste üretim faaliyetini sürdüren Çankaya Belediyesi, bu sayede belediye bütçesine de katkı sağlamış oluyor. Paket kalıpların farklılıklarına ve arazi yapısına uygun olarak seri üretimlere devam eden Çankaya Belediyesi, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede yer alan 123 mahallede çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdüren Çankaya Belediyesi bordür taş, New Jersey bariyer ve beton duba üretimini aralıksız sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

İŞ MERKEZİNDE BAŞLAYAN YANGIN, YANINDAKİ BİNALARA VE ARAÇLARA SIÇRADI
ESENYURT’TA GENÇ KIZ 4’ÜNCÜ KATTAN DÜŞTÜ: O ANLAR KAMERADA
PENDİK’TE ESKİ KOCA DEHŞETİ: ÖZBEK KADIN EVİNDE ESKİ EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
ATAŞEHİR’DE İNŞAAT ALANINDA GÖÇÜK: 3 İŞÇİ KURTARILDI
SİLİVRİ’DE İHA MUHABİRİ YUSUF EKER’İN OĞLUNA BIÇAKLI SALDIRI