MARMARİS BELEDİYESİ’NDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

Marmaris Belediyesi, kendini Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak tanıtarak veya Marmaris Belediyesi ve yöneticilerinin adını kullanarak para ve yardım isteyen kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Marmaris Belediyesi, kendini Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak tanıtarak veya Marmaris Belediyesi ve yöneticilerinin adını kullanarak para ve yardım isteyen kişilere karşı vatandaşları uyardı. 

Marmaris Belediyesi, ilçede belediye yöneticilerinin adını kullanarak vatandaştan para ve yardım isteyen dolandırıcılara karşı uyarılarda bulundu. 

Marmaris Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Değerli vatandaşlarımız, kendini Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak tanıtarak veya Marmaris Belediyesi ve yöneticilerinin adını kullanarak sizlerden para ve yardım isteyen kişilere itibar etmeyiniz. Belediyemizin hiçbir yöneticisi bu şekilde, vatandaşlarımızdan para isteme yetkisine sahip değildir. Lütfen bu taleplerle size ulaşan telefon numarasını emniyet birimlerimizle paylaşın” ifadelerine yer verildi. 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

İNSANIN DOĞAYLA İLİŞKİSİ MALTEPE’DE MASAYA YATIRILDI: ‘FELAKETLER ÇAĞINDA FELSEFE’
ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN RUHSATSIZ İŞLETMECİLİĞİN ÖNÜNE GEÇMEK AMACIYLA DENETİM
ÇEKMEKÖY’DE ’ENGELSİZ ETKİNLİK MERKEZİ’ İLE AİLELERİN YÜKLERİ HAFİFLİYOR
TÜRK DERİCİLER, DÜNYA İLE BULUŞUYOR
TRAVMADAN EN ÇOK ÇOCUKLAR ETKİLENİYOR