MARMARİS'TE HEYKELLER BAKIMA ALINDI

Marmaris Belediyesi, Orhaniye Kızkumu’nda bölgenin sembolü haline gelen "Prenses" heykeli ile Turunç'taki at üstünde tasvir edilen Atatürk heykelini bakıma aldı.

Marmaris Belediyesi, Orhaniye Kızkumu’nda bölgenin sembolü haline gelen "Prenses" heykeli ile Turunç'taki at üstünde tasvir edilen Atatürk heykelini bakıma aldı.

Marmaris Belediyesi kamu alanlarındaki bakım ve tamirat çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda kentin bir çok noktasında yer alan heykellere yaz öncesinde bakım yapılıyor. Hava şartları nedeniyle renkleri solan, zarar verilen ve yıpranan heykeller, Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileniyor. Ekipler, Turunç’ta at üstünde tasvir edilen Atatürk Heykeli’ni bakıma alırken, Kızkumu’nda da bölgenin sembolü olan "Prenses" heykeli için yenileme çalışması başlattı.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Turunç'a Marmaris’ten taşınan at üstündeki Atatürk heykeli de kapsamlı bir bakım çalışmasına alındı. Beton üstü kaplama heykelde meydana gelen çatlaklar onarıldıktan sonra, heykel boyanacak.

PRENSES BAKIMA ALINDI

Marmaris ilçe merkezine 35 kilometre mesafedeki Kızkumu Sahili'nde bulunan "Prenses" heykeli yeni sezonu yenilenmiş yüzüyle karşılayacak. Çalışmalar kapsamında heykelin kırık kolu ve delinen yerleri alçı ile kaplandı. Prensesin elleri kalıpla yeniden yapılmaya başlandı. Zımparalanan  heykel, önümüzdeki günlerde boyanıp eski görünümüne kavuşturulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri

Sabancı Üniversitesi Bir Kez Daha Dünyanın En İyi Üniversiteleri Arasında
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Vural Çelik hayatını kaybetti
KADINLAR “KADIN”I YARGILIYOR
Çankaya'da Türküler Barış İçin Söylenecek
Dünya Barış Günü Çankaya'da Türkülerle Kutlandı