Osmaniye Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Silent Lightning kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının katıldığı koşu, 1900 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

2025 yılı Osmaniye Belediye Başkanlığı Koşusu'nu; Muzaffer Buğdaycı'nın sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Şefik Aydemir tarafından antrene edilen doru dişi tay Silent Lightning (Torok - Keyfe Değer / Strike The Gold) jokeyi Akın Sözen idaresinde kazandı.

8 safkanın birincilik için mücadele verdiği koşuda ikinciliği, Shinny elde ederken, Smart Children isimli tay üçüncü,  Kocahanım dördüncü ve Beauty Of Darkness ise beşinci olarak olarak koşuyu tamamladı.

Koşunun galibi Silent Lightning için bitiriş derecesi 2.05.68 olurken, farklar 2,5 Boy - Burun - Boyun - 1,5 Boy  şeklinde sonuçlandı.



Koşu ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına antrenörü Şefik Aydemir'e ödülünü, Osmaniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan verdi.

Törende ayrıca, Osmaniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan, günün anısına Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp'e çiçek hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇININ VAR’I HOLLANDALI POL VAN BOEKEL OLDU
BEŞİKTAŞ İLE GAZİANTEP FK 12. RANDEVUDA
TRENDYOL 1. LİG: ESENLER EROKSPOR: 1 - MANİSA FK: 1
Dünya Kadınlar Günü Koşusu'nda kazanan Visenya oldu
Kenan Atan Koşusu’nu Eraykan kazandı