Şampiyonlar Madalyalarıyla Başkan Bozkurt’u Ziyaret Etti

Ankara’dadüzenlenen Bir Kuşak Bir Yol İpek Yolu 4. Balkan Açık Wushu Kung FuŞampiyonası’ndan derecelerle dönen Esenyurt Belediyesi’nin başarılı sporcuları,madalyalarıyla birlikte Başkan Kemal Deniz Bozkurt’u ziyaret etti.


EsenyurtBelediyesi’nin yetiştirdiği sporcular, şampiyonluklar elde etmeye devam ediyor.Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı salonlardauzman eğitmenler tarafından yetiştirilen sporcular, Mertcan Hopaç, Yunus BaranGenç, Botan Cengiz Kömür, Okan Acar ve Serpil Deniz Bir Kuşak Bir Yol İpek Yolu4. Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda birinci olarak Esenyurt’a büyükgurur yaşattı. Esenyurt Belediyesi’nin yetiştirdiği Gökdeniz İvgen, BurhanKalem, İdris Bodur, Mertkan Ulucutsoy yarıştıkları müsabakalarda Balkanikincisi olurken, Mert Faruk Karakoç, Velat Canata ise üçüncü oldu.


TürkiyeWushu Kung Fu Federasyonu, Bir Kuşak Bir Yol İpek Yolu 4. Balkan Açık WushuKung Fu Şampiyonası Yıldızlar- Gençler ve Büyükler müsabakası 26 Kasım-1 Aralıktarihlerinde Ankara Anadolu Hotels Esenboğa Thermal kapalı spor salonundayapıldı. Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde Sanda ve Taolubranşlarında yapılan müsabakalarda Türkiye’nin yanı sıra 18 ülkeden bininüzerinde sporcu yarıştı. Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği sporcular, 14-21yaş gençler kategorisinde kıyasıya mücadele ederek ilçeye şampiyonluklarladöndü.


AMACIMIZ DAHA ÇOK İNSANA DOKUNMAK

Ankara’dayapılan şampiyona sonrası Esenyurt’a dönen şampiyonlar, Esenyurt Belediyesibünyesinde antrenörlük yapan Milli Takım hocaları Mertcan Kulu, Hüseyin Yıldız,Özkan Zalimer ile birlikte Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’ubelediye binasında ziyaret etti. Başkan Bozkurt şampiyonları tebrik ederekbaşarılarının devam etmesi temennisinde bulunarak, “Bizim amacımız daha çokinsana dokunmak. Gençlerin elinden tutarak onları sporcu olarak yetiştirmek”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

MUUD’DA MART AYINDA RADAR’A TAKILAN ŞARKILAR BELLİ OLDU
HAY HAK: KARAGÖZ HACİVAT VİZYONA GİRDİ
SARIYER’DE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNE ORTAK AKIL VURGUSU
FATİH’TE ACIMUSLUK SOKAĞI SARNICI HURDA VE KAĞIT DEPOSU OLARAK KULLANILIYOR
HAMİDİYE MİLLET BAHÇESİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR