SANCAKTEPE HALKI BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlarla kahvaltılı programda bir araya gelerek bayramlaştı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlarla kahvaltılı programda bir araya gelerek bayramlaştı.

Sancaktepe Belediyesi Geleneksel Bayram kahvaltısı, Samandıra Mahalle Evi'nde gerçekleşti. Sancaktepe halkının yoğun ilgi gösterdiği programda vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Yeğin, Sancaktepelilerle tek tek bayramlaştı.

Başkan Alper Yeğin, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlarla bayramlaşmak amacıyla kahvaltı programında buluştu. Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Samandıra Mahalle Evi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yeğin, kahvaltı programının ardından vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Programda konuşan Başkan Yeğin, "Bayramınızı tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara birlikte sevdiklerimiz ve çocuklarımızla kavuşmayı nasip etsin. İnşallah her günümüz bayram gibi geçer. Bir bayram sabahı toplumun bütün kesimleri ile bugün bir aradayız. Bugün bayram, Sancaktepe'de her günü bayram gibi yaşamak için mücadele Bugün burada bir bayram geleneği haline gelen büyük Sancaktepeli bayramlaşmasına katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Programın ardından Başkan Yeğin ile Kaymakam Naif Yavuz tüm masaları tek tek gezerek vatandaşların bayramını kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz, Sancaktepe Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz, mahalle muhtarları, dernek başkanları ve Sancaktepeli vatandaşlar katıldı.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

EMİNÖNÜ’NDE ALIŞVERİŞ YOĞUNLUĞU HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
ESENYURT’TA BOYKOT ÇAĞRISI KARŞILIK BULMADI
ESENYURT’A YENİ BİR PARK DAHA YAPILIYOR
BEŞİKTAŞ’TAKİ YANGINDA HAYATINI KAYBEDEN 29 KİŞİ ANILDI
KALP KRİZİNDEN KORUNMANIN YOLLARI