SARIYER BELEDİYESİ’NDE, KURUM İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Sarıyer Belediyesi’nin “Eğitimli Çalışan, Etkin Hizmet” projesi kapsamında belediye personellerine yönelik sürdürdüğü eğitim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu’nun katılımıyla başkan yardımcıları, birim müdürleri ve alt birim yöneticilerine resmi yazışma eğitimi verildi

Sarıyer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim birimi tarafından organize edilen “Eğitimli Çalışan Etkin Hizmet” projesi kapsamında Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu’nun katılımıyla başkan yardımcıları, müdürler ve alt birim yöneticilerine yönelik resmi yazışma kuralları eğitimi verildi. Yazışma kurallarının anlatıldığı eğitimde sayfa düzeni, yazı alanı, tarih, konu, kurumsal logo, başlık, sayı, evrak kayıt numarası vb. konulara değinildi.

“HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAYA DÖNÜK KURUM İÇİ EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Eğitim ile ilgili düşüncelerini ifade eden Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu, “Belediyemiz bünyesinde başlattığımız “Eğitimli Çalışan, Etkin Hizmet” projesi ile bilgi ve becerilerini sürekli geliştiren bir kadro oluşturmayı hedefliyor, çalışanlarımızı görevlerine uygun şekilde kademeli olarak eğitime alıyoruz. Bu süreç, belediyemizin her biriminde hizmet kalitesini artırmak vatandaşlarımıza daha verimli hizmet sunmak adına atılmış önemli bir adımdır. Tüm çalışma arkadaşlarımıza yönelik kurum içi eğitimlerimiz aralıksız devam edecektir.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SARIYER Haberleri

SARIYER BELEDİYESİ’NDE“GÜÇLÜ KADINLAR” FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
BAŞKAN AKSU, ECE GÜREL’İ VE YAKINLARINI HASTANEDE ZİYARET ETTİ
İLÇE PROTOKOLÜ İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN AKSU: ECE GÜREL’İN BULUNMASI İÇİN TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER ETTİK
SARIYER AKADEMİ KURUM KABUL SINAVI YAPILDI