SURİYE’DE ESED REJİMİNİN SON BULMASI FATİH CADDELERİNDE COŞKUYLA KUTLANIYOR

Suriye'de Esed rejiminin son bulması, İstanbul'da yaşayan Suriyeliler tarafından sevinçle karşılanmaya devam ediyor.

Suriye'de Esed rejiminin son bulması, İstanbul'da yaşayan Suriyeliler tarafından sevinçle karşılanmaya devam ediyor. Sabah namazından itibaren Fatih Camii'ne akın eden binlerce insan konvoy oluşturarak kutlamalara devam ediyor.

Suriye'de muhaliflerin Şam'ı ele geçirmesi İstanbul'da yaşayan Suriyeliler tarafından kutlanmaya devam ediyor. Sabah namazından itibaren Fatih Camii'nde toplanan Suriyeliler, sevinç gösterilerinde bulundu. 7'den 70'e binlerce Suriyeli, Fatih Camii'nde Türkiye ve Suriye bayrakları ile Esed'in gidişini kutladı. Fatih Camii'nde Suriyelilerin sevinç gösterileri devam ediyor.

Gösteriler, sabah namazı sonrası caddelere taştı

Sabah namazı sonrası Fatih Camii'nde başlayan gösteriler, ilerleyen saatlerde de Fatih'in cadde ve sokaklarına taştı. Araç konvoyları oluşturan binlerce Suriyeli, Türkiye ve Suriye bayraklarını araçlarına asarak Fevzipaşa Caddesi'nde ilerledi. Caddede yaya olarak toplanan kalabalık bazı gruplar ise sloganlar attı. Kutlamaların yapıldığı anlarda cadde üzerinde yoğun trafik meydana gelirken, kalabalık konvoylar oluştu.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

BAŞKAN DURSUN, VATANDAŞLARIN SORULARINI YANITLADI
ÇEKMEKÖY HAYVANAT BAHÇESİ’NDE KAPLAN KİMBO VE ÇİLEK’E 6. YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ
KADIKÖY’DE 23 NİSAN ŞENLİĞİ
MİNİK TİYATROCULAR 23 NİSAN COŞKUSUNU SAHNEYE TAŞIDILAR
Geleceğimizi Aydınlatacak, Yarınımızı Yüceltecek Olan Çocuklarımızdır