Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk’ün Yolunda Sonsuza Kadar Yaşayacaktır

15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklama yapan Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, Türk Milleti’nin Türkiye Cumhuriyeti’ninKurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere doğruyürümeye daima devam edeceğini, köklü demokrasinin temel

kriterlerindenbirinin halkın iradesine saygı olduğunu söyledi.

 

Geçmişte yaşanan darbelerin demokrasiye zararverdiğini ve ülkeyi her açıdan geriye götürdüğünü kaydeden Başkan ZeydanKaralar, “15Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü, halk iradesine müdahale ederek yönetimi elegeçirme girişiminde bulunmuştur. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin temellerini,iç ve dış düşmanların yıkmayı asla başaramayacakları şekilde sağlam atmıştır.Halkımız kendi iradesinin dışında bir güce boyun eğmeyeceğini tarih boyuncadefalarca göstermiştir. Hiçbir terör örgütü, dış mihrak ve kötü niyetli güçodağı, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar var olmasına engel olamayacak veMustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru ilerlemesinin önünükesemeyecektir. Ülkemiz demokrasi ile çok daha güçlüdür” dedi.

 

Başkan Zeydan Karalar mesajını şöyle sonlandırdı: “Bu duygu vedüşüncelerle şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, saygı ve minnetleanıyor, halk iradesine sahip çıkan milletimize şükranlarımı sunuyorum.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Marmara Park AVM, “Mesut Abi Merhaba” Projesiyle “Bronz Stevie Ödülü” nü Kazandı
İnşaat yeniden eşik değerin altına indi
9.CNR Mersin Kitap Fuarı Rekor Ziyaretçi Sayısıyla Kapılarını Açtı
The Hammers'tan Hayat Holding’e Üç Ödül
Büyükşehir’den 140 Kız Çocuğuna Farkındalık Eğitimi Verildi