Ünye Limanı’nı OYAK Çimento işletecek

Türkiye çimento endüstrisinin kapasite ve pazar lideri OYAK Çimento, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ünye Limanı İşletmeciliği Kiralanması İhalesi’nde en yüksek teklifi sundu ve ihaleyi kazandı

Ankara - Türkiye çimento endüstrisinin kapasite ve pazar lideri olan OYAK Çimento, 2 Ekim 2024 tarihinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ünye Limanı İşletmeciliği Kiralanması İhalesi’ne katıldı. İhalede en yüksek teklifi sunarak liman işletmeciliği hakkını kazanan OYAK Çimento ve Ordu Büyükşehir Belediyesi arasındaki sözleşme süreci 17 Ekim 2024’te tamamlandı.

Karadeniz’de stratejik öneme sahip olan limanın, Ünye bölgesi, ülke ekonomisi ve uluslararası ticarete sağladığı katkı OYAK Çimento çatısı altında artarak devam edecek.

OYAK Çimento Genel Müdürü Sn. Murat SELA, "Ünye Limanı'nı işletecek olmamız, şirketimizin değer yaratma stratejisi çerçevesinde önemli bir adım. Bu süreçte, yerel ekonomiyi desteklemek ve uluslararası ticaretimize katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

ÜMRANİYE’DE "AKIL OYUNLARI FESTİVALİ" HEYECANI YAŞANDI
HEPSİBURADA’DAN ‘SUNA’NIN KIZLARI ÇOCUK YAŞAM MERKEZLERİ’NE ANLAMLI DESTEK
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÜRETİCİLERE DESTEKLERİ SÜRÜYOR
BAŞKAN DURSUN, VATANDAŞLARIN SORULARINI YANITLADI
ÇEKMEKÖY HAYVANAT BAHÇESİ’NDE KAPLAN KİMBO VE ÇİLEK’E 6. YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ