SEYRANTEPE İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİME AÇILDI

SEYRANTEPE İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİME AÇILDI

1.500 öğrenci kapasiteli olan Seyrantepe İlkokulu ve Ortaokulu’nda 42 derslik ilk ve ortaokul sınıfı 5 derslik ‘de anasınıfı bulunuyor. Ayrıca okulun içerisinde müzik, resim atölyeleri, fen laboratuvarı, destek eğitim sınıfı, kütüphane, konferans salonu ve spor salonları yer alıyor. Bu sınıflar ile çocukların hem zihinsel hem de bedensel gelişimleri desteklenmiş oluyor.

Okul Çevresi Güvenli ve Modern Hale Getirildi

Kâğıthane Belediyesi tarafından, öğrencilerin güvenli bir şekilde okula ulaşabilmesi amacıyla okul çevresinde kapsamlı bir yenileme çalışması gerçekleştirildi. Seyrantepe Mahallesi’nde yer alan Murat Sokak ve Efendi Sokak'ta yapılan bu çalışmalar sonucunda 780 m² mineralli plak taş kaplama döşendi ve 400 ton asfalt serildi. Böylece, sokaklar modern ve dayanıklı bir yapıya kavuşturuldu.

Yapılan yenileme çalışmalarında ayrıca, çevrenin yeşil alan ihtiyacını karşılamak ve mahalleye estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla 14 adet çınar ağacı, 6 adet ıhlamur ağacı ve 145 adet iğde çalısı dikildi. 10 adet dekoratif aydınlatma direği dikilerek hem güvenlik arttırıldı hem de sokakların akşam saatlerinde de estetik bir görünüme sahip olması sağlandı.

Efendi Sokak’ın 110 metre ve Murat Sokak’ın 170 metre olmak üzere toplamda 280 metre yol uzunluğu yenilendi. Bu çalışmalar sayesinde, öğrencilerin okula giderken kullandıkları yollar hem güvenli hem de modern bir hale getirildi.

Açılış Törenine Katılan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Okulun yapımında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Milli Eğitim Bakanımıza, Valiliğimize ve değerli ilçe protokolümüze teşekkür ediyoruz. Seyrantepe İlkokulu ve Ortaokulu, çağdaş eğitim anlayışı ve modern donanımlarıyla öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet verecek. Biz de Kâğıthane Belediyesi olarak, okul çevresini tamamen yenileyerek, çocuklarımızın daha güvenli, yeşil ve aydınlık bir ortamda eğitim almasını sağladık" diye konuştu.

ejsIjuqwgkmd85pb7bc2aynz.jpg

43zc12ueInhdxbyo7rmj5tjm.jpg

lyetp9Ict4h1ejzxabp3dqyr.jpg

mgwatj9mf6ednh8aqocup3zv.jpg

xid9n3wkeuvtx6brtcyaylrd.jpg

nh3dkfc7y8kgyz4icexhrplu.jpg

hgdd6nxr7c4ixrbvtof0y2o3.jpg

h6thlqkl4bgwoIo7u8syvfwz.jpg

fh2bqyyzbgkd6vsumaorxu0o.jpg

cfskmyex9q7jluaa6tm4vtc5.jpg

h510pxt8aqutskn4nrgfwbvI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.