“Şifa Niyetine” Esenyurtlularla Buluştu

“Şifa Niyetine” Esenyurtlularla Buluştu

Altan Erkekli ve Veysel Diker’in muhteşem gösterisi “ŞifaNiyetine” Esenyurt’ta sahnelendi. Oyuncuların anılarını müzik eşliğindeanlattığı gösteriye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Kültür ve sanat alanında ilçede birçok etkinlik düzenleyen EsenyurtBelediyesi, “Şifa Niyetine” adlı gösteriyi vatandaşlarla buluşturdu. Şehit ErolOlçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte usta oyuncular Altan Erkekli veVeysel Diker seyircileri hem güldürdü hem de hüzünlendirdi. "MüziktenBeri; Sözden Öte" temasıyla; Altan Erkekli kendi yaşam hikâyelerinianlatarak seyircileri keyifli bir yolculuğa çıkardı, Veysel Diker ise sevdiğitürküleri piyano, keman ve gitardan oluşan orkestra eşliğinde seslendirerekkulakların pasını sildi. Sözün ve müziğin yüzlerce kişiyi buluşturduğu geceyeilgi yoğundu. 

“Sanat BütünKöprüleri Kurar”

Sahne öncesinde Esenyurt hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşanAltan Erkekli, “Burada altyapının yapıldığını; gençlerle, çocuklarla, tiyatrokurslarıyla, mahalledeki organizasyonlarla bunun geliştiğini, Sayın Başkan’ında bu işe çok önem verdiğini duydum. Bu beni mutlu etti. Sanat her zaman güzellikleriberaberinde getireceği için o yabancılaşma da bizle beraber kültürün,dostluğun, sevginin oluştuğu bir semt oluşturur. İş sanatla yapıldığı zaman çokönde oluyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi ‘Sanatsızkalan bir milletin damarlarından biri kopmuş gibidir’ cümlesinden yola çıkarak,sanatla her şeyin üstesinden gelebileceğimize inandığım için bu akşam oduygularla seyircinin karşısına çıkacağım” dedi.

“İyi ki Geldik”

Esenyurt’a geldiği için heyecanlı olduğunu belirten Veysel Dikerşöyle konuştu: “İyi ki geldik. Geldiğim için mutluyum. Bugünkü seyircinin nasıltepki vereceği, neler hissedeceğimiz beni heyecanlandırıyor, çünkü bu biryolculuk. Daha önce gelmemiş olmanın da büyük heyecanı var, umarım bundan sonragelmeye devam ederiz, karşılıklı o enerjiyi alıp veririz.”

whfou9lohvjiyu0rg1trmpya.jpg

Issxmla2jjorg0epvk8u3myd.jpg

aqc3x0j1ypbohfrctkeopubh.jpg

6levudybgnmnjiv5yatqqhc3.jpg

hy9klruemt53giI24yqbcwnx.jpg

vntmj6sdpbkuylza19r4nueg.jpg

2ghma35jhjbpnvdwetsozfIz.jpg

vnzt17da3peoo6nxjsk58w0d.jpg

pmek0sazdv3hyyaxlcb4mgrd.jpg

ylx3c7vzwoe18ryco9qu56mw.jpg

hrkbw50lz1wn4hvisbognj7a.jpg

2lg9yj5rdvzlpkbvIu78cizs.jpg

gl3f1t0b4w8mo7qkixu6jdwy.jpg

nglgmubejzcbma93qxnq7pid.jpg

rex6vcjdihm5wa84ztkkswph.jpg

mdqbyzfsnrfluxuegmvkhwdy.jpg

5uxrf94fdh0xnhcte2ubos6g.jpg

ucnvxlki4t7pdxlf1zzwbyhg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.