Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan Ortaköy Mahallesi'ne Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan Ortaköy Mahallesi'ne Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Ortaköy Mahallesi'nde esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu. Ziyaretleri sırasında esnaf ve kıraathane sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Balcıoğlu, çözüm önerileri geliştirmek üzere notlar aldı.

Ortaköy Mahallesi sakinlerine samimiyetleri nedeniyle teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, "Ortaköy Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek onların talep, öneri ve tavsiyelerini dinledik. Ortaköylü hemşerilerimizin sıcak karşılamaları ve güler yüzleri bizleri çok mutlu etti. Onlara yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle ziyaretlerinde Silivri’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalardan söz eden Balcıoğlu, “Esnafımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelmekten vazgeçmeyeceğiz. Bu tür ziyaretleri halkımızın ihtiyaçlarını yerinde görerek daha hızlı çözüme kavuşturmak adına önemsiyoruz. Hep söylüyorum birlikte karar alıp birlikte yöneteceğiz. Bu yüzden bu tarz ziyaretleri önemsiyorum” diye konuştu.




ovafhg8v72nr3fcya9yx0Iik.jpg

sxa2txdke3azwn8l4jwyd6hm.jpg

rsui8Iu6wco4l2dve9w7gp5t.jpg

zk4apnyx8adc79sdugbgIht6.jpg

xl13yg6awnoif8dn0efy9mzp.jpg

shcfomyduxx8kyseqijruezf.jpg

esopfe0sxzwzfr7tacIljo6m.jpg

2wsyrnIce4cx1sltrumpvkzn.jpg

lgu5ynt7ez4wv3qz9smdnqxm.jpg

mq7Ibowtreglkpqosawjxlcj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.