Silivri Belediyesi, İlçe Genelinde Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor

Silivri Belediyesi, İlçe Genelinde Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor

Silivri Belediyesi, Silivri genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların konforlu bir ulaşım sağlaması için süren çalışmalar, aynı hızıyla devam edecek.

Bu çalışmalar doğrultusunda, Mustafa Oğuzhan Sokak’ta Kordon Boyu’nda oluşan çökmenin beton ile tamiratı yapılırken, aynı zamanda Silivri genelinde yağmur suyu ızgara temizlikleri de rutin olarak gerçekleştirildi. Gazitepe Mahallesi, Şahin Özer Caddesi, Bahçeler Sokak ve Velibey Caddesi'nde de granit küptaş yol ve kaldırım tamiratları tüm hızıyla sürüyor.

Aynı zamanda Akören Mahallesi Paşa Sokak’ta da asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi. Mimar Sinan Mahallesi’nde ise Mutlutürk Caddesi ve Cengiz Topel Caddesi'nde sanayi bölgesindeki asfalt yama çalışmaları tamamlandı.

Semizkumlar Mahallesi’nde ise Başkumandan Mustafa Kemal Caddesi, Batı Kavşağı ve Necati Kalfa Caddesi’nde hız kesici setlerin boyama işlemleri gerçekleştirildi. Silivri genelindeki asfalttaki çökmeler ise torba asfalt ile müdahale edilerek onarıldı.




mf1fu7t2vudbtqmqoxs95gkl.jpg

vp2hzrddcuhlf6e9n0coaul5.jpg

z6dbqod3487ezgatbgqnlIhc.jpg

hefylvuacvx3tjInempzuqi5.jpg

yc4naosj10lirqjoputnluth.jpg

fxmavz2pg1shxzjf6toudkb8.jpg

uz9t5x31vfjowsia7jqlbgfh.jpg

mtquuptc509gihd4lr2aydwo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.