Silivri Belediyesi, Kadir Has Üniversitesi ile İş Birliği Protokolü İmzaladı

Silivri Belediyesi, Kadir Has Üniversitesi ile İş Birliği Protokolü İmzaladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kadir Has Üniversitesi ile yapılan iş birliği kapsamında, Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, Kadir Has Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Latif Ulu ve AR-GE Direktörü Gülşen Ayçicek ile birlikte, öğrencilere yönelik destek kurslarını hayata geçirecek olan protokolü imzaladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi olarak öğrencilerin eğitimine verdikleri önemin altını çizdi. "Belediyemiz tarafından yürütülen Eğitim Akademisi projesi kapsamında, ilçemizde bulunan öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim alması için önemli bir adım attık. Bugün imzaladığımız protokol ile destek kurslarını hayata geçiriyoruz. Amacımız, gençlerimize en iyi eğitim fırsatlarını sunmak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak" dedi.

Başkan Balcıoğlu, gençlerin eğitimi için yapılan bu iş birliğinin önemine de dikkat çekerek, "Bu ülkenin geleceği olan gençlerimizin eğitimi için desteklerimizi sürdüreceğiz. Kadir Has Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, ilçemizdeki eğitim kalitesini artırmak adına önemli bir adım. Geleceğimiz olan gençlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.




vjlmohkftbvfI596qgyutyid.jpg

pza0nxbrcmtxo7jrbpv2hnv1.jpg

pegkhv8ueaqidzlwIk5mrovw.jpg

ftdhenlyvc3ckjkaIypexl2g.jpg

zy4tisdspdoncqqhly7051ak.jpg

fjnt6l9mkctvxuf1pq7mzga0.jpg

jyjebu5zhvt2ktunssp6xd1n.jpg

q6ukhzbgxatnjmIk7vwrfijo.jpg

kbe2oy67nmuxxddIa0sbjgrc.jpg

nzg3asr54glfodp9t2zua6mk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.