Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin Dönem Sonu Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin Dönem Sonu Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı

Başkan Bora Balcıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada kültür ve sanatın toplumun gelişimindeki önemine vurgu yaptı. "Kıymetli hemşerilerim, genç kardeşlerim, değerli kursiyerlerimiz ve çok kıymetli yakınları, bugün burada, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin dönem sonu etkinlikleri vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." dedi.

Kültür ve Sanatın Gelişimi İçin Projeler

Balcıoğlu, Silivri'de kültür ve sanat faaliyetlerini daha da ileriye taşımak için çalıştıklarını belirterek, "Gençlerimizin kültür ve sanat faaliyetleri için komşu ilçeleri alternatif olarak görmeyeceği, burada, kendi ilçemizde en kaliteli hizmeti alabileceği bir ortam oluşturmak en büyük önceliklerimizden biridir" ifadelerini kullandı. Ayrıca, mevcut mekanların günümüz ihtiyaçlarına yeterince cevap veremediğini ve Silivri'ye modern ve çok yönlü mekanlar kazandırma hedefinde olduklarını vurguladı.

Yeni Kültür ve Gençlik Merkezi

Başkan Balcıoğlu, inşaatı devam eden gençlik ve kültür merkezinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti. "Bu merkezde fotoğrafçılık atölyesinden drama ve bale atölyelerine, tiyatro salonuna kadar birçok imkân olacak. Hatta müzik ile ilgilenen gençlerimiz için bir müzik kayıt stüdyosu da yer alacak" dedi.

Sertifika Takdimi

Etkinlikte, kursiyerler performanslarını sergiledikten sonra Başkan Balcıoğlu tarafından sertifikalarını aldı. Balcıoğlu, kursiyerlere başarılar dileyerek, "Yeni dönemde, Silivri'yi kültür ve sanatın merkezi haline getirecek projelerimizi hayata geçireceğiz. Daha fazla etkinlik, daha fazla eğitim ve daha fazla imkân ile Silivri'de kültür ve sanatı hep birlikte yaşatacağız" ifadelerini kullandı.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin dönem sonu etkinlikleri, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı ve coşkuyla kutlandı.




vIqlyx8i4ke5balytzp39oxd.jpg

gwvow8asxctj9gkuIpb4efmc.jpg

cn4bzfwiyb0n1tpxt52djgzl.jpg

zu7an6dw5gxftlrlaesjptgm.jpg

rn7kksjyu5gpdvowipu3Ibwn.jpg

kgnswreeludayy6to8b3oudi.jpg

td3gnefo2xmkocy0l8bhtqug.jpg

tr7q1hvw2xkfcjfpolga4hu3.jpg

7xmhwtcuvzjp0m9bz5rgibnd.jpg

6cp84tqbljn3gfuapdsqbtvy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.