Silivri Belediyesi Selimpaşa Halkının Hizmetinde

Silivri Belediyesi Selimpaşa Halkının Hizmetinde

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde ziyaret etti.  Selimpaşa Mahallesi’nde 6027. Sokakta gerçekleşen yol bakım çalışmasını, İstifkent Bölgesinde elektrik aydınlatma direklerinin yenilenme sürecini, Araptepe bölgesinde başlatılan atıksu hat imalatını ve Kocadere’deki ıslah ve atıksu kollektör hatları yapım çalışmalarını inceleyen Balcıoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Selimpaşa Mahallesi 6027. Sokakta yürütülen yol bakım çalışmaları yaya ve sürüş güvenliğini artırma amacıyla son hız devam ediyor. Yayaların ve sürücülerin güvenliğini, konforunu önemsediğini dile getiren Balcıoğlu, eş zamanlı olarak Selimpaşa Mahallesi’nde İstifket bölgesinde vatandaşların sık sık arıza taleplerinde bulunduğu alanda BEDAŞ ekipleri ve Silivri Belediyesi ortaklığıyla ekonomik ömrünü tamamlayan elektirik aydınlatma direklerini yenileme çalışmalarını da yerinde takip etti. Çalışmaları kontrol eden Balcıoğlu, vatandaşlarla sohbet edip önerileri dinledi.

 

Selimpaşa Mahallesi’nde yürütülen bir diğer çalışma olan Araptepe atıksu hat imalatları da son hızıyla devam ediyor. Araptepe’de İSKİ ekipleri tarafından başlatılan 5 kilometre uzunluğundaki atıksu hat imalatlarını inceleyen Başkan Balcıoğlu, “Çalışmaların akabinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile içme suyu hatlarını, zararlı asbestli boruları ve yol yenilemeleri yaparak bu bölgede yaşayan hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

Koordineli ve yenilikçi çözümler ile el ele Silivri’ye hizmete devam ediyoruz” dedi.

 

İSKİ Atıksu Kanalizasyon Daire Başkanlığı tarafından Selimpaşa Mahallesi’ndeki Kocadere’de yürütülen ıslah ve atıksu kollektör hatları yapım çalışmalarının kontrolünün ardından konuşan Balcıoğlu, “Yürütülen çalışmaları yerinde inceledik, kontrol ettik. Vatandaşlardan önerileri dinledik, not aldık. Selimpaşa’mızda yağışlar dolayısıyla yaşanabilecek mağduriyetleri ortadan kaldıracak çalışmalardan dolayı İstanbul Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’na halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.




1a7jbitcrnfI5638u0mpa2jy.jpg

xIezkzgwpntvyc9wjk1o678g.jpg

ua6tuvqqdywmj4zlp5gIwnjc.jpg

sderhqaull7yb5Ibgxovx09z.jpg

di0nemjvahwfpxbb9l1sfhtn.jpg

x6b1mh7uioIacyvzr0zpfggo.jpg

es70fdggacvluqmqc1Ib4wz3.jpg

jrwyn530z9tskc4xkhyxuubb.jpg

9t2drn5ml4q0gwusbffypcIa.jpg

3oovIes7402a8mdc6fmyxjjq.jpg

rdty6xzgjozwal47sbphqc50.jpg

ghza2v48ncndioxaI3xfrsee.jpg

csrjz4rkptd130jiqm9uvhpd.jpg

njlopkbf97gjquxy0mep1Idf.jpg

tyejsr4kqdrgoq39vmkgc7iu.jpg

cajpyoz6mgdkI2scs78q9nbr.jpg

8ruyzdn6efjxf4hgp5zusxti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum