Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi’nin Düzenlediği İngilizce Dil Eğitim Kursu Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi’nin Düzenlediği İngilizce Dil Eğitim Kursu Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi’nin imzaladığı protokol kapsamında düzenlenen İngilizce dil eğitim kursu sona erdi. Yaz boyu verimli bir dil eğitimi alan öğrenciler sertifika töreninde A1 ve A2 seviye sertifikalarını aldılar.

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen İngilizce dil eğitim kursu sertifika törenine, Kadir Has Üniversite Rektör yardımcısı Profesör Doktor Mithat Çelikpala, Kadir Has Üniversitesi Genel Sekreteri Haluk Mert Bal, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ebru Menekşe, Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Meral Türkmen Terlikçi de katıldı.

Öğrencilerin eğitim süreçlerinde görev alan, emek veren eğitimcilerden Petek Saygılı, Banu Ünveren, Merve Karan, Elzara Şirin de öğrencilerin sertifika heyecanına ortak oldu.




yxrp16gjgutkvne7p0ib2vcs.jpg

huvt4tzajpro9ome3kw8d1vg.jpg

5plfqzfvszakxcdad1jrtsbw.jpg

xakvhbxrIljpu8dv5gl9adri.jpg

gduhfzns1vgsz2yhmue4ij96.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.