Silivri Belediyesi Yeşil Alanlarda Bakım Ve Onarım Çalişmalarını Sürdürüyor

Silivri Belediyesi Yeşil Alanlarda Bakım Ve Onarım Çalişmalarını Sürdürüyor

Silivri Belediyesi, Silivri'de yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Silivrililerin sağlığı ve Silivri'nin estetiği için çalışan Belediye ekipleri, ilçenin dört yanında da çalışmalara devam ediyor.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle’de yer alan 7048 Sokak park alanında begonit taş döşeme ve sulama tesisatı kazı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Aynı mahalledeki İmece Sokak’ta ise park yolları ve oyun alanlarının beton dökümü tamamlanma aşamasına gelmiş durumda.

 

Yeni Mahalle’deki parklarda yoğun bir bakım ve onarım çalışması yürütülüyor. Cumhuriyet Parkı'nda bordür döşeme çalışmaları hızla devam ederken, Millet Bahçesi'nde ağaç bakımları ve mıntıka temizliği titizlikle gerçekleştiriliyor. Ayrıca, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Hacı Cemil Umuç Parkı’nda aydınlatma direklerinin yerleri için kazı çalışmaları başlatıldı.

 

Gümüşyaka Büyükyalı Caddesi Yanyol'da da ağaç sürgünlerinin bakımı yapıldı. Ayrıca, Yeni Mahalle Gölet Parkı'nda düzenli bakım ve temizlik çalışmaları da devam ediyor. Sahil boyunca yer alan yeşil alanlarda yapılan bakım ve temizlik çalışmalarıyla birlikte Boğluca Dere Kenarı ve Yeni Mahalle Şehit Öğretmenler Parkı'nda da özenle çalışmalar yürütülüyor.

 

İlçenin Dört Bir Yanında Kesintisiz Hizmet

 

Cumhuriyet Mahallesi Azim Sokak Parkı, Mimarsinan Mahallesi Uğur Dündar Caddesi ve Fatih Mahallesi Silivri Kale Park'ta yeşil alanların bakım ve temizlik işlemleri tamamlanırken, Büyükçavuşlu’da Şehit Er Haldun Aydın Parkı'nda yeşil alanlar düzenli olarak bakıma alındı. Alibey Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nın orta refüjünde bakım ve temizlik çalışmaları sürerken, Mimarsinan Mahallesi'nde Uğur Dündar Caddesi boyunca ağaç bakımları ve Şarkı Sokak Parkı'nda da bakım ve temizlik işlemleri başarıyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet Mahallesi Suna Pekuysal Parkı ve Mimarsinan Mahallesi Şehit Elman Şentürk Parkı’nda da kapsamlı bakım ve temizlik çalışmaları yapılıyor.

 

Mimarsinan Köprüsü çevresindeki yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmaları devam ederken, belediye ekipleri kaldırım üzerindeki ağaç ve çalıların sulama işlemlerini planlı bir şekilde sürdürüyor. Piri Mehmet Paşa 19 Mayıs Meydanı Parkı, Yeni Mahalle İrfan Ermiş Park’ı ve Selimpaşa Adnan Menderes Caddesi’ndeki yol üstü ağaçların bakımları da titizlikle tamamlandı.




wtj8hxiukbay6ef2kx7pcrfb.jpg

9vrqgzylomdvnjhk5k1ffamr.jpg

olrwo4tgr29gkzdhc3qdeum0.jpg

fmu2wyvqqpzt0ro7dlztfchs.jpg

knxipr8bmxynz5bdsluh7omt.jpg

qzuldjehfgnw9ukha0e3scfI.jpg

cdlbpgtjaycvrifxzzkg1m5a.jpg

eowj9lxhkfpmrfcrgIisknu8.jpg

sazpecfkxzjotegbm0hyygf2.jpg

mpoucyntavkhdmvas1wpsuz8.jpg

zran418wloqjlxhfcI7zvprw.jpg

cg7f5t0jmwlmuznkskfqvyvi.jpg

rbk0wyunv95jcohmevqbfonk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.