SİVAS TANITIM GÜNLERİ KAĞITHANE'DE BAŞLADI

SİVAS TANITIM GÜNLERİ KAĞITHANE'DE BAŞLADI



Sivas Tanıtım Günleri, Kağıthane'de başladı. Kâğıthane Belediyesi, Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu tarafından düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri; Kağıthane Merkez'deki Hasbahçe mesiresinde düzenleniyor. Sivas Tanıtım Günleri; 56 yöresel ürün çadırı ve 22 STK çadırı 13 Ekim Pazar günü akşam saatine kadar devam edecek.

Sivas Tanıtım Günleri'nin açılışına; AK Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Sivas Platformu ile Sivas Konfederasyonu Başkanı İsmail Erdem, 26. Dönem TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, sivasli milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tüm İstanbulluları haftasonu Hasbahçe'ye davet etti:

''Her yıl Yenikapı’da düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri bu yıl ilk kez Kâğıthane’de gerçekleşiyor. Belediyemiz, Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu tarafından düzenlenen Sivas’ın tarihinden kültürüne, turizm potansiyelinden yerel lezzetlerine kadar birçok unsurun yer aldığı bu etkinlik İstanbullulara Sivas’ı yakından tanıma fırsatı sunacak. Ziyaretçilerimiz Sivas’a özgü el sanatlarından yemeklerine, folklor gösterilerinden turistik tanıtımlara kadar birçok farklı aktiviteyi deneyimleme fırsatı bulacak. Etkinliğimiz bugün başladı ve Pazar günü akşam saatlerine kadar devam edecek. Tüm İstanbulluları bu güzellikleri deneyimlemeye Hasbahçe'ye davet ediyoruz. Dahası her hafta sonu burada farklı bir ilimizi tanıtacağız. Giresun, Hatay ve Bitlis illerimizin tanıtımları da aynı şekilde gelecek haftalarda burada gerçekleştirilecek. Tüm hemşehrilerimize selam ve sevgilerimizi iletiyoruz.''

toxg6vo0mmdcju1xadhv8Isi.jpg

b32o0phrufcitq4dby9md68g.jpg

Ivm7tujgq6znrlrdobntumdx.jpg

ghrdsdsr3kljuub0eaqmqz1a.jpg

uk8omze6qgbuv5pd7smltasj.jpg

sysnawce5h7ylq1j0wgrubzz.jpg

45gpepwseu72cd8vwnrqInba.jpg

jg9gclhzkayIqf4emsnprqix.jpg

lgwxkw7ohqx98g4bac02elit.jpg

ylo50zgvrc2kjyzd71gw6dmj.jpg

wfIrlnpkms4jhyiea6cbbxqk.jpg

vxwshbd8vqjnzcqluzgnomay.jpg

ct2f1odnwbdxvw67zuexegfy.jpg

cv4p93mfqhvfblugcbtxndkj.jpg

gnfne3xzltdewluappuyj5zm.jpg

pmoaes0u6jc4hb9g5x7Itink.jpg

erx9ez6cwjrwy1cfvoulpndq.jpg

mIzuhswxl50ngsmfcgjy6wo4.jpg

mbfkgfvstdj8q3unrizjxbaq.jpg

7vIgcpaj4o3dfko02xr9vwmd.jpg

tms7nlmkovIjsbk3hgd8eng4.jpg

synxlpjx3ujsqel01fwvzI5a.jpg

rrdhqfvpw0zumcibbvq7cngm.jpg

3zpzc6mcarjkygrlI9evtsdq.jpg

xjeyp1z0ndlrbqai4xlw5coh.jpg

pxbtge3I01w6kqisjfgrmdr9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.