SÖKE BELEDİYESİ'NDEN YENİ YEŞİL ALAN ÇALIŞMASI

SÖKE BELEDİYESİ'NDEN YENİ YEŞİL ALAN ÇALIŞMASI

2019 yılından buna yana Söke’ye yaklaşık 25 bin metrekare yeni yeşil alan kazandıran Söke Belediyesi, yeni bir bölgede daha yeşil alan çalışması yapıyor....

2019 yılından buna yana Söke’ye yaklaşık 25 bin metrekare yeni yeşil alan kazandıran Söke Belediyesi, yeni bir bölgede daha yeşil alan çalışması yapıyor. Atatürk Caddesi ve Reis Mustafa Ersoy Sokak kesişiminde bulunan 3 bin 700 metrekarelik atıl alan, vatandaşın nefes alabileceği bir yer haline getiriliyor.

Alanda tesviye işlemleri ve peyzaj düzenlemesi tamamlandı, oturma kısımları ve yürüyüş parkurları oluşturuldu. Aydınlatma direklerinin montajı tamamlanırken, sulama sistemi çalışmalarının da son aşamasına gelindi. Kısa süre içinde yapılacak çimlendirme çalışmasının ardından alan, Sökeliler'in kullanımına açılacak. 

Söke’de halkın rahat edebileceği, vatandaşlara kentte nefes aldıracak alanlar kazandırmayı hedeflediklerini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Sökemizi daha yeşil bir hale getirmek, kişi başı düşen yeşil alan miktarını arttırmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçede atıl alanları değerlendiriyor, Sökemize yakışır hale getiriyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.