Suruç Kaymakamlığı Koşusu'nda kazanan Yarova oldu

Suruç Kaymakamlığı Koşusu'nda kazanan Yarova oldu

4 yaşlı safkan Arap atlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen mücadele, 1900 metre mesafe kum pistte düzenlendi.

2024 yılı Suruç Kaymakamlığı Koşusu'nda jokeyi İsa Akyavuz ile start alan, Mahmut Karakeçi'nin sahibi olduğu Yarova (Kaizbert - Fundahanım / Sağanak) pistten galibiyetle ayrıldı. Feme Hay.Tar.Ltd.Şti. yetiştirmesi, Zekeriya Akdemir'in antrene ettiği kır erkek safkan sergilediği performansla yarış hayatının 6. galibiyetini hanesine yazdırmış oldu.

Şanlıurfa'da programın 5. yarışında Şanslı Enes ikinci olurken, Dağınyankısı üçüncü, Girdabın Oğlu dördüncü, Madenci ise beşinci olarak mücadeleyi tamamladı.

Koşunun galibi Yarova için bitiriş derecesi 2.19.00 olurken, farklar 18 Boy - 3,5 Boy - Boyun - 5,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş, kazanan safkanın sahibi Mahmut Karakeçi'ye kristal şilt takdiminde bulundu.

Kazanan safkanın sahibi Mahmut Karakeçi ayrıca AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız'ın elinden çiçek aldı.

Törene Suruç İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Suruç MYO Müdürü Öğretim Görevlisi M. Eşref Taşkın ve Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Eyyüp Ege de katıldı.

 

6pm5ltl1urgdfgkzrxjb92wo.jpg

qw8015sfze7ca6tgok4sk2mj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.