TORBALI BELEDİYESİ'NDEN “ZEYTİN FESTİVALİ”

TORBALI BELEDİYESİ'NDEN “ZEYTİN FESTİVALİ”

Torbalı Belediyesi, ilçenin önemli tarım ürünlerini ve kırsal merkezlerini tanıtmak amacıyla sürdürdüğüçalışmalar kapsamında Saipler köyünde Zeytin...

Torbalı Belediyesi, ilçenin önemli tarım ürünlerini ve kırsal merkezlerini tanıtmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Saipler köyünde Zeytin Festivali düzenledi.

Torbalı Belediyesi, Saipler köyünde Zeytin Festivali düzenledi. Gerçekleşen festivalde köy halkı, kurulan stantlarda yöresel ürünlerini satma imkanı buldu.

Yoğun katılımın olduğu Zeytin Festivali’nde Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Lara sahne aldı. 

Festivale Torbalı dışından da çok sayıda ziyaretçi geldi. Ziyaretçiler, saat başıİZBAN’dan kalkan ücretsiz taşıma araçları ile festival alanına ulaşım sağladı.

BAŞKAN TEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, yoğun katılımın olmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, “Torbalı’da yetişen ürünlerimizi ve güzel köylerimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Saipler köyümüzde Zeytin Festivali düzenledik. Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Lara’nın sahne aldığı festivalimize katılan ve bizimle olan herkese teşekkür ederiz. Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımıza destek olmaya ve onların ürünlerini tanıtmasına yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.