TURGUTLU’DA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

TURGUTLU’DA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklar tamamlandı. Kutlamalar, 28 Ekim Perşembe günü Fatma Turgut konseriyle...

Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklar tamamlandı. Kutlamalar, 28 Ekim Perşembe günü Fatma Turgut konseriyle başlayacak. 29 Ekim Cuma günü gerçekleşecek Cumhuriyet Korteji, coşku dolu dakikalara sahne olacak.
 
Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü, Turgutlu’da iki gün boyunca düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ilk gününde ünlü sanatçı Fatma Turgut, en sevilen şarkılarını Turgutlu halkı için söyleyecek. Etkinliğin ikinci gününde ise Cumhuriyet Korteji ile bayram coşkusu meydanlara taşacak.
 
“CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUMUZU İKİYE KATLAYACAĞIZ”
 
Tüm Turgutlu halkını Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet eden Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 98. yıl dönümünü iki gün boyunca hep birlikte kutlayacağız. İlk olarak Fatma Turgut’un vereceği konser ile Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımıza başlayacak, Cumhuriyet Korteji ile de Cumhuriyet coşkumuzu ikiye katlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet Bayramı’mızın 98. yıl dönümünü meydanlarımızda hep birlikte gururla, sevinçle yaşamaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.