VALİ DAVUT GÜL’DEN KÂĞITHANE’DEKİ OKULLARA ZİYARET

VALİ DAVUT GÜL’DEN KÂĞITHANE’DEKİ OKULLARA ZİYARET

İstanbul Valisi Davut Gül, Kâğıthane Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında incelemelerde bulunarak okulun yeni yerinin bir an önce hazırlanması için çalışmalarının başladığını, 2026 yılında İstanbul’umuzun ve Kâğıthane’mizin hizmetinde olacağını ifade etti sonrasında öğretmenlerin ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Kâğıthane Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mevcut yeri ve yeni yapılacak yerinde incelemelerde bulunan Vali Gül yapının proje çalışmaları ve yürütülen süreç hakkında da bilgi aldı.

Vali Davut Gül, Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve Kâğıthane Kaymakamı Niyazi Erten ile birlikte ardından Kâğıthane Selahaddin Korkmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelerek keyifli sohbetlerde bulundu.

Kâğıthane’deki çalışmalar konusunda memnuniyetini dile getiren Vali Gül, hizmetleri için Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'e ve Kaymakam Niyazi Erten’e teşekkür etti.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; '' İlçemizdeki eğitim kurumlarımız ve hizmet alanlarımızda yapılan yenileme çalışmalarını, İstanbul Valimiz Sayın Davut Gül ile birlikte ziyaret ettik ve incelemelerde bulunduk. Oldukça verimli bir gün oldu. Sayın Valimize eğitime verdiği destekler için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

bsnnzayory6jpmb0lectucav.jpg

eknwzlcvra3ey9s02dozlg1g.jpg

30c1azflyx2dhfm7hurmgv8w.jpg

2gahfoncys6lbyvgumjt5fuc.jpg

0amf3ptldq1jyyIahk7wwjxs.jpg

1anxkdel6hb7r9gklchfxmtt.jpg

qrlqapms1jjonu57inw0yrpv.jpg

kz1rbvmdqu4px6aIi5ukhsjt.jpg

kg8ygxtjfz6ub0lqiya2doIt.jpg

mgufyagn7vw6kpbade4nrwhv.jpg

9zyzldf6qd5u3x8ns7ewj2oc.jpg

pvkth7ptlhxwguz8jiqu6lmm.jpg

bx19zrasgaqdffl4ht3c5pyq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.