Vatandaşlar Talep Ediyor, Esenyurt Belediyesi Çözüyor

Vatandaşlar Talep Ediyor, Esenyurt Belediyesi Çözüyor

“7 YılSonra İlk Defa Mahallemde Böyle Temizlik Gördüm”

Esenyurt Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri değerlendirereksorunlarına çözüm sağlıyor. Belediyeye ilettiği talepler kısa sürede karşılananTuna Güngör, “Bir şey rica ettiğimde bana her zaman geri dönüş oldu. Budurumdan çok mutluyum. Yedi yıl sonra ilk defa mahallemde böyle temizlik gördüm.Özellikle Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Sosyal belediyecilik konusunda çalışmalarına hız kesmeden devameden Esenyurt Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerine hızlıca geri dönüşyapıyor. Vatandaşların belediyenin resmî sosyal medya hesaplarına ilettiğitalep ve öneriler değerlendirilerek ilgili birimlere yönlendiriliyor.Birimlerde gerekli çalışmaları planlayan ekipler, vatandaşların adreslerinegiderek taleplerini karşılıyor. Sokağında ilaçlama, ot biçme ve temizlemeçalışması talep eden ve talepleri ekipler tarafından hızlı bir şekilde yerinegetirilen Tuna Güngör, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in vebelediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar konusunda memnuniyetini dilegetirdi.

"TalepleriminHepsi Yerine Getirildi

Esenyurt Belediyesinin taleplerine kısa sürede dönüş yaptığınısöyleyen Tuna Güngör, “7 yıl sonra ilk defa mahallemde böyle temizlik gördüm.Çöplerimin alınmasından çok memnunum. Bir şey rica ettiğimde bana her zamangeri dönüş oldu. Gerçekten bu durumdan çok mutluyum. Özellikle Başkanımıza çokteşekkür ederim, hep böyle devam eder inşallah. Sokağımın yıkanması veilaçlanması, otlarımın biçilmesiyle alakalı bir talebim olmuştu. Birkaç günönce otlarımız biçildi, akşam ilaçlama yapıldı, bugün de süpürme ve yıkamayapıldı. Taleplerimin hepsi yerine getirildi, çok teşekkür ederim” diyekonuştu.

Yetkililer, vatandaşların talep ve önerilerini EsenyurtBelediyesinin resmî sosyal medya hesaplarından mesaj yoluyla ve 444 0 411numaralı çağrı merkezinden arayarak iletebileceklerini bildirdi. 

6elhcwuh5vqud3rmxzowbkod.jpg

by7nfzjutIa0r6o5avo8guqx.jpg

cl4jnkrp56meyhz0jhyzp7o9.jpg

0jjhfsrvq3tozm5urb1tgnwg.jpg

hkqtplyeqn9adhjf4onru13k.jpg

12mg5fzrpe7ynq3obrksxt0z.jpg

9jygoafralmdxmfvrnszbh6j.jpg

fIngocg29krqnzxa5vt7ivly.jpg

s83cmhvIy40nzi2blms71bzd.jpg

xqmu83gI4h7trzyteuibofng.jpg

wfut5vksratgvhmjpxc7ejus.jpg

7utd3xdlnaonuvcl8pjat2zs.jpg

wbfiatlrkd4pcs5nxexw9vsz.jpg

wIldzvaabnxoyt2ofbeuqten.jpg

j6ryobI4t3lwoef9rp27u5xx.jpg

mx9jgeftqfpvw4vxbdayqmz5.jpg

newj9l3apqbfehzbygndv1hp.jpg

ognb4szl9dv6suv7tnxxeyoe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.