YEŞİLCE ÇOCUK YUVASI’NDA ÇOCUKLAR EĞLENEREK ÖĞRENİYOR

YEŞİLCE ÇOCUK YUVASI’NDA ÇOCUKLAR EĞLENEREK ÖĞRENİYOR

Yeşilce Çocuk Yuvası’nda uzman öğretmenler eşliğinde uygulanan eğitim programları çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunurken onların sosyal becerilerini de geliştirmeye yönelik çeşitli aktiviteler içeriyor. Açık ve kapalı oyun alanları, eğitim sınıfları ve yemekhane gibi birçok imkân sunan yuva çocukların güvenli bir ortamda eğitim almasını amaçlıyor.

120 öğrenci kapasitesi ve modern donanımıyla hizmet veren yuva çocukların hem eğlenmesini hem de gelişimlerine katkı sağlayacak öğrenme süreçlerinden geçmesini sağlıyor.

Yeşilce Çocuk Yuvası özellikle çalışan ebeveynler için büyük kolaylık sağlarken çocukların erken yaşta eğitimle tanışmalarını mümkün kılıyor. Yuvada sağlanan güvenli ve eğlenceli ortam hem çocuklar hem de veliler tarafından büyük takdir görüyor. Yakın zamanda Hamidiye Mahallesi’nde açılacak olan yeni çocuk yuvası ile Kâğıthane’deki çocuklar için eğitim imkânları daha da artacak.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Çocuklarımız burada eğlenerek öğreniyor ve sosyal becerilerini geliştiriyor. Bu eğitim yuvası ailelerimiz için de büyük bir rahatlık sağlıyor. Hamidiye Mahallemizde de çok yakın bir zamanda çocuk yuvamızın açılışını gerçekleştireceğiz.” dedi.

puvimqj9eqkocb7f4zvtw3lm.jpg

5ormtx7vhhw0esIz6bslluaa.jpg

bayw2zh7uI5snercqteh9ik0.jpg

kbrgm5soqdfc4pntl0u7ksy6.jpg

qovr0mvsdmcyqwdljn45bpeI.jpg

w1hnw9dre4xzvcstuo62ploa.jpg

ik3ytzadn8rh0ysu2z1md5vp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.