Zeydan Karalar Çalışıyor, Adana’nın Sorunları Tarih Oluyor

Zeydan Karalar Çalışıyor, Adana’nın Sorunları Tarih Oluyor

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, üst üste gerçekleştirdiği açılış vetemel atmalarla, Adana’nın ihtiyaçlarını birer birer gideriyor, 40-50 yıldırçözülmeyen sorunları çözüyor. 900 metrekare alana sahip, mescit ve taziyesalonu ile vatandaşa hizmet verecek Ova Mahalle Merkezi’nin temelini atanBaşkan Zeydan Karalar, yoğun yaya trafiği bulunan Mithat Özhan Bulvarı üzerinde(Fevzi Çakmak Kız Öğrenci Yurdu önünde) ve D 400 Karayolu üzerinde inşa edilenyaya üst geçitlerinin açılışını gerçekleştirdi. İstanbul Milletvekili Oğuz KaanSalıcı’nın da katıldığı açılışlara siyasiler, Adana Milletvekilleri, belediyebaşkan adayları ve Adanalılar katıldı.

Başkan ZeydanKaralar temel atma ve açılışların dışında gün boyunca kentin dört bir yanında,toplumun her kesiminden sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya geliyor,ziyaretlerde bulunuyor ve vatandaşlarla görüşüyor.

Adana TicaretBorsası Meclis Toplantısı’na katılan Başkan Zeydan Karalar, 5 yıl boyuncayapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi ve önümüzdeki dönemde yapılacakprojeleri anlattı.

Adana MadeniSanatkarlar Tornacılar Kaynakçılar Esnaf Odası’nı da ziyaret eden Başkan ZeydanKaralar, Barkal esnafıyla bir araya geldi.

DİSK Genel İş 1ve 2 nolu şubeleri de ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, iftar saatindeBüyükşehir’in faaliyete geçirdiği Adana Kadın Yaşam Merkezi’ndeki iftarprogramına katıldı.

19 Mayıs,Levent ve Anadolu mahallelerini kapsayan iftar programında da vatandaşlarla oruçaçan Başkan Zeydan Karalar, 14. Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonukapsamında düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği Basın Ödülleri Gecesi veiftar programına katıldı, ödül kazanan basın emekçilerine ödüllerini takdimetti.

MALİ MUCİZEVE DEVASA HİZMETLER

Gittiği hernoktada yoğun sevgi ve ilgiyle karşılanan Başkan Zeydan Karalar, borcugelirinin 4 katı olan belediyeyi, nasıl bir yönetim biçimiyle, geliri borcunun4 katı haline getirdiklerini ve pandemiye, depreme, ağır borç yüküne rağmenhayata geçirilen devasa hizmetleri anlattı.

YENİPROJELER ADANA’YI BAŞKA BİR SEVİYEYE TAŞIYACAK

Başkan ZeydanKaralar, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek çok önemli ve Adana’nın çok dahamodern bir kent haline gelmesini sağlayacak Büyükşehir projelerini de anlattı.

Başkan ZeydanKaralar yeni dönemdeki projeleri şöyle sıraladı: “metro ikinci etabı, tramvay,nostaljik tramvay, otogar, 8 alt geçit, 4 yeni bulvar, yeni köprüler, yeni etapbisiklet yolları, Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), toplamda 1380 sosyal konut,çeşitli mahallelerde kentsel dönüşüm, 6 yeni arıtma tesisi, spor kampüsleri,olimpik yüzme havuzu, yaşlı yaşam merkezi, yeni kütüphaneler, yeni kreşler, kültürsanat merkezi, semt merkezleri, bağımlılıkla mücadele edilecek bir merkez,yurtlar, sivil toplum yerleşkesi, parklar, engelsiz vadi, müzeler, kentintarihi dokusunu ön plana çıkaracak restorasyonlar, sahil ilçelerinde turizmprojeleri, mezbaha, hayvan satış merkezi, tarım enstitüsü ile geri dönüşümcülerve nakliyatçılar sitesi.”

5nstysjdxazegzvIl7omucko.jpg

eanjsqs9iwffbplozmu1rjvz.jpg

begc1mkxfwlgtuyz0j7qpmjr.jpg

7jrtbfqarhd3jocmzlvx2nke.jpg

ycqmsxwr9sanki4tn2l6hj3d.jpg

eo5thjgxa3zn42wkmivokdum.jpg

jhncvlobazo4d9rixwsqbrw7.jpg

mzt0uamgsnqjlvfhhx4eewrd.jpg

ckv4Ih8uou3zfhxajdtqgoni.jpg

9epp7c3iqqwesmyknvodzhsI.jpg

mgdumnbdejzcso0y74vwehkg.jpg

Iipef1pnsbg9o0mvvy5mxd2k.jpg

c7bdpd1kgIfkvweop5qlzwsa.jpg

7xjdj4labrd1sr6ht2xvhzcm.jpg

h0vew8a6qbbkqndwtpxux3oh.jpg

iez27hf94dnablttufkx8oIx.jpg

b4Iuwzrdam6eb7jnfcspj5of.jpg

lgcdqze7juft0mrz9y5ogxns.jpg

keIjfh0et8vmyio5kg3swt14.jpg

mkc2bk74le8rIjisx5vtfump.jpg

ywul5edrhifuyv0ckbs76nbr.jpg

oju2j7lwhowzvktatxgzgkb5.jpg

mz2vobqjxuf3nkc0mzwa64hd.jpg

2n0fdmc8ja1dhywbuk3jf5tn.jpg

h0cqnxnykrp2ufzmglIxc67m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.