BAŞAKŞEHİR RAMAZAN ETKİNLİKLERİNE HAZIR

BAŞAKŞEHİR RAMAZAN ETKİNLİKLERİNE HAZIR

“Başakşehir’i Seviyorum Çünkü… Söyleyecek Sözüm Var” söyleşileri kapsamında Aziz Sancar Ortaokulu’nun konuğu olan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, salgın döneminde ara verilen Ramazan etkinliklerinin yeniden yapılacağını söyledi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü… Söyleyecek Sözüm Var” söyleşilerinde Aziz Sancar Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Kartoğlu, kendisine yoğun sevgi gösterilerinde bulunan öğrencilerle sohbet etti, sorularına yanıt verdi.

“36 besleme odağımız var”

Bir öğrencinin “Hayvan barınaklarımızın sayısının artırılmasını istiyorum. Sokak hayvanlarına daha çok destek olup sahiplenebiliriz” sorusunu yanıtlayan Başkan Kartoğlu, “Her fırsatta gençlerimizi Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret etmeye davet ediyorum. Oranın bir hastaneden, bir yaşam alanından farkı yok. Sevimli dostlarımız için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Başakşehir’imizin 36 noktasında besleme odaklarımız bulunuyor. Sokak hayvanlarımızı besleme odaklarımızda besleyelim” dedi.

“Ramazan coşkusunu birlikte yaşayacağız”

Bir başka öğrencinin, “Salgın sürecinde Ramazan coşkusunu yaşayamadık. Bu sene için Ramazan ile ilgili planlarınız var mı?” sorusunu cevaplayan Başkan Kartoğlu, “Ramazan etkinliklerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 11 ayın sultanı Ramazan ayının bereketi ve sevincini Başakşehir’imizde yaşayacağız. Etkinliklerimiz Kayaşehir merkezde bulunan alanda yapılacak. Millet Bahçesi’nin karşısındaki alanda çocuklarımız için etkinlik alanları ve kitap fuarımız da yer alacak” şeklinde konuştu.

mWxchAuCz1IGevOL6wYSjDpB.jpg

mWxchAuCz1IGevOL6wYSjDpB.jpg

mWxchAuCz1IGevOL6wYSjDpB.jpg

mWxchAuCz1IGevOL6wYSjDpB.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.