BAŞAKŞEHİRLİLER ANNE ÇOCUK MERKEZİ’Nİ ÇOK SEVDİ

BAŞAKŞEHİRLİLER ANNE ÇOCUK MERKEZİ’Nİ ÇOK SEVDİ

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Anne Çocuk Merkezlerinde eğitim alan anneler ve çocuklar için düzenlenen sertifika törenine katıldı. Geleceğin ve gençliğin mimarlarının anneler olduğunu söyleyen Başkan Kartoğlu, “Çocuklar mutluysa anneler mutludur, anneler mutluysa şehir mutludur” dedi.

Başakşehirli anneler ve çocukların birlikte vakit geçirerek eğitim aldıkları Anne Çocuk Merkezi’nde, sertifika töreni heyecanı yaşandı. Altınşehir Bilgievi, Akif İnan Bilgievi ve Bahçeşehir Bilgievi’ndeki Anne Çocuk Merkezleri’nde eğitim alan anneler ile 42-72 aylık çocukların 3 aylık eğitimleri tamamlandı.

Başakşehirli çocuklar doyasıya eğlendi

Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde düzenlenen sertifika töreninde çocuklar, Başakgiller başta olmak üzere sihirbaz gösterileri ve yüz boyama etkinlikleriyle doyasıya eğlendi. Törene katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, anne ve çocuklara sertifikalarını verdi.

Her şey Başakşehirli anne ve çocuklar için

Anne Çocuk Merkezlerinde alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde anne ve çocuklara eğitimler verdiklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Burada hep birlikte keyifli vakit geçirdiniz. Özellikle çocuklarımızı böyle mutlu görmek, benim için dünyalara bedel. Her zaman ifade ediyorum, bizim için çocuklarımızın mutlu olmasından başka bir şeyin önemi yok. Çünkü biliyoruz ki, çocuklar mutluysa anneler mutludur, anneler mutluysa şehir mutludur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, gençlerimiz ve toplumun gerçek mimarları annelerimiz için elimizdeki tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

rPTiEmsACd9F1DIw4o78G05Z.jpg

rPTiEmsACd9F1DIw4o78G05Z.jpg

rPTiEmsACd9F1DIw4o78G05Z.jpg

rPTiEmsACd9F1DIw4o78G05Z.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.