Başkan Balcıoğlu, İstanbul Afet Risk Azaltma Planı Kapsamında Afet Koordinasyon Merkezi'nde Toplantı Gerçekleştirdi

Başkan Balcıoğlu, İstanbul Afet Risk Azaltma Planı Kapsamında Afet Koordinasyon Merkezi'nde Toplantı Gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İRAP kapsamında birim müdürleri ve belediye personeli ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli de katıldı. Başkan Balcıoğlu, Silivri Belediyesi'nin İRAP kapsamında yürüttüğü çalışmaların Silivri’nin afet riskine karşı daha dirençli bir yapıya kavuşmasını hedeflediğini söyledi. Bu kapsamda atılacak her adımın Silivrililerin can ve mal güvenliği için kritik bir rol oynadığını belirten Başkan Balcıoğlu, afetlere karşı dirençli bir Silivri için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

 

Silivrililerin güvenliğini öncelediğini ifade eden Başkan Balcıoğlu, "İlçemizi olası afetlere karşı en iyi şekilde hazırlamak için tüm birimlerimizle iş birliği içinde, hızlı ve etkili adımlar atıyoruz. Silivri’mizin ve halkımızın güvenliği bizim için birinci öncelik" dedi.

 

Başkan Balcıoğlu, afetlere karşı Silivrilileri bilinçlendirmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Afetlere karşı hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Balcıoğlu, "Afetlere karşı dayanıklı bir kent oluşturmak sadece belediyelerin değil, tüm halkımızın iş birliği ile mümkün olacaktır. Bu bilinçle hareket ederek Silivri’mizi daha güvenli ve dirençli bir hale getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.




7Ijq6rgmcerwp0t5kxdvcbif.jpg

sbzfquIeavd2xmvnlzorotdi.jpg

yaezpaz4ow7twq0uoqm5giyc.jpg

bdswqorkguveic7fo6phz8qj.jpg

o7w1jxpjyltncIbmdv0d8gvb.jpg

1xcrh0ddlucsIf4w6e9xakrb.jpg

fushcqemrzozolfy7s8hIbwe.jpg

c6tus3bg5yfxq4delnj1dhn7.jpg

yzltodul8krbkIesq9cj7hep.jpg

woylgatvq7loz8f4mapwx0nu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.