Başkan Balcıoğlu Spor Adası ve Tarihi Belediye Binası Projelerini İnceledi

Başkan Balcıoğlu Spor Adası ve Tarihi Belediye Binası Projelerini İnceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen “Spor Adası” projesini yerinde inceledi. Başkan Balcıoğlu, ekiplerden projeyle ilgili kapsamlı bilgi alarak, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Spor Adası'nın, Silivri'nin sporcu gençlerinin potansiyellerini en üst seviyeye taşıyacak modern bir tesis olarak hizmet vereceğini ifade eden Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin gençlerinin spora yönelmesi için çalışacaklarını vurguladı.

 

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, aynı zamanda Silivri'nin tarihi kimliğini koruma ve bu mirası gelecek nesillere aktarma amacıyla İstanbul Valiliği iş birliğinde yürütülen Tarihi Belediye Binası projesini de yerinde ziyaret etti. Projenin inşaat sürecine dair ekiplerden bilgi alan Başkan Balcıoğlu, çalışmaların hızla devam ettiğini vurguladı.

 

Başkan Bora Balcıoğlu, her iki projenin de Silivri'nin hem sportif hem de kültürel gelişimine büyük katkılar sağlayacağını ifade ederek, projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm ekiplere teşekkürlerini iletti.




rtpdke54lesszmohuxjw9lf6.jpg

xwyc7nxujlrv5qamtdqs4fv3.jpg

Iq3cnlfowqdhc6srvdkxprbe.jpg

aqcpardq26zmjn5sIumpolg7.jpg

0jd2pok61rt3hgpe4swlvbyw.jpg

cfdh6ulbpli9rjzskvxmvcwe.jpg

umppbtikxwjanohcqgdxcg7l.jpg

g2gbysxoh3qlIq1bfcpmzaph.jpg

gyu2tx4to97ayephslgb3xad.jpg

ubtnll5d6s8zpfxhjgt2f4zk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.