Başkan Bozkurt: İnsanların Acıları Üzerinden Siyaset Yapmayın!

Başkan Bozkurt: İnsanların Acıları Üzerinden Siyaset Yapmayın!

Kasım ayı belediye meclis toplantısında İsrail ürünlerine boykot konusuylailgili açıklama yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bugün OrtaDoğu’daki herhangi bir katliama sessiz kalan ya da bunu doğru bulan kişinin insansayılması mümkün değildir. İnsanların ölümleri ve acıları üzerinden siyasetyapmayı doğru bulmuyorum, benim içim sızlıyor” dedi.

Esenyurt Belediyesi kasım ayı meclis toplantısının ikinci birleşimi,Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başkanlığında gerçekleşti. BaşkanBozkurt, mecliste görüşülecek gündem maddeleri öncesi basında çıkan “İsrailürünlerine başlatılan boykot kampanyasına veto” başlıklı haberlerle ilgili açıklamalardabulundu. İsrail’in gerçekleştirdiği insanlık suçunu şiddetle kınadığınıbelirten Bozkurt, “Türkiye’de iş ve işlemler kanunlarla yürür. Biz herhangi birmarkayı, her hangi bir kişiyi, kuruluşu değerlendirmelerimizin dışındabırakırız diye karar alamayız. Bu ihaleye fesat karıştırmaktır. Şunu netsöylüyorum. Merkezi hükümet bir karar alsın, ikinci gün ben sizi olağanüstütoplantıya çağıracağım ve boykot kararını alacağım. Ben bu konuda herkesinduyarlı olması gerektiğine yüzde yüz inanıyorum” diye konuştu.

“Esenyurtlularınhizmet almaması için el kaldırdılar!”

Artan maliyetler ve yüksek enflasyon nedeniyle eylül ayında talepedilen ancak kısıtlanarak kabul edilen ek ödenekle ilgili madde yenidengörüşüldü. AK Parti ve MHP grubunun bir kez daha reddettiği maddeyle ilgilikonuşan Bozkurt, “Ek bütçe onaylanmazsa asfalt yapılamayacak, okul yapımıyavaşlayacak, mahalle konağı açılamayacak, 3 adet kreş yapımı vardı, onlar yapılamayacak.Esenyurtlular bu hizmetleri biraz geç alacaklar. Dolayısıyla Esenyurtlular butabloyu net bir şekilde görsünler. AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partilimeclis üyeleri Esenyurtluların hizmet almaması için el kaldırdılar. Kamuoyunaduyurulur” ifadelerini kullandı.

exsndc4glmbkijyktpvvwmIz.jpg

a1ynf3vp4bnbskpltrqjdfzw.jpg

2no6cdx5tafoe3jkwcsdpbm0.jpg

xmt03drrn2hcusqijqzw1buh.jpg

wwjeg7dty4cclezytrm2nxp3.jpg

zdkvnfe5znuabohuojmglpsx.jpg

rd9t8vpqmea5ps2yoljcfixj.jpg

etenm1a7b8yta6gov0bfkjpc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.