BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ENGELSİZ SANAT TOPLULUĞU SPORCULARI AVRUPA’DAN 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ENGELSİZ SANAT TOPLULUĞU SPORCULARI AVRUPA’DAN 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu sporcuları, Polonya’da düzenlenen Avrupa Tekerlekli Sandalye Dans Şampiyonası’nda bir altın bir gümüş madalya...

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu sporcuları, Polonya’da düzenlenen Avrupa Tekerlekli Sandalye Dans Şampiyonası’nda bir altın bir gümüş madalya kazandı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, tüm kategorilerde dereceye giren milli sporcuları tebrik ederek, “Şimdi sıra Dünya Şampiyonası’nda” dedi.

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu, 8-10 Ekim arasında Polonya’da düzenlenen Avrupa Tekerlekli Sandalye Dans Şampiyonası'nda katıldı. 6 farklı kategoride yarışmalara katılan sporcular, bir altın madalya ve bir gümüş madalya kazandı. Barış Bayraktar, tek erkekler freestyle kategorisinde birinci olarak altın madalya kazanırken Abdülkadir Ünal- Nezihe Koçak Ünal çifti ise duo dans sporu kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

“SPORCULARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, sporcuları tebrik ederek, "Engelsiz Sanat Topluluğu sporcumuz Barış Bayraktar, bayrağımızı Polonya’da dalgalandırdı. Uluslararası Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Yarışması’nda freestyle tek erkekler klas 1 kategorisinde şampiyon olan milli sporcumuz Barış ile gurur duyuyoruz. Şimdi sıra Dünya Şampiyonası’nda” dedi. 

Akpolat, şampiyonada duo dans sporu klas 1 kategorisinde gümüş madalya alarak ikinci olan Abdülkadir Ünal ve Nezihe Koçak Ünal çiftini de kutlayarak, “Polonya’da yapılan yarışmada bizi gururlandıran bütün milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın her zaman yanındayız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.