Büyükçekmece Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarını tamamladı

Büyükçekmece Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarını tamamladı

Büyükçekmece Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci oturumu CHP Grup Başkanvekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı.

 

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne yönelik olarak verilen mesajların ardından, birinci oturumda komisyonlara havale edilen gündem maddeleri görüşülerek oylandı.

 

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Kasım ayı ikinci toplantısında CHP Grubu adına Tarık Erdoğan, Ak Parti Grubu adına Okan Gülkoku, MHP adına İdris Doğan, İYİ Parti adına Özkalp Beyaz, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajlarını paylaştılar. Yapılan konuşmaların ardından bir önceki meclis toplantısında komisyonlara havale edilen gündem maddeleri görüşüldü.

 

Komisyon raporları oy birliğiyle kabul edildi

 

Harita Komisyonu raporu doğrultusunda, geçtiğimiz ay görevi başında şehit olan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli polis memuru Cihat Ermiş’in adı Fatih Mahallesi’nde bulunan bir sokağa verildi.

Atatürk Mahallesi, Kılıç Ali Paşa Caddesi’nde yapımı tamamlanan “Serinpınar Yaşam Vadisi” nin 1. bölümüne Türk sinemasının dev oyuncularından olan “Türkan Şoray Parkı”, ikinci bölümüne de “Fatma Girik Parkı” adı verilmesi teklifi de komisyon raporu doğrultusunda kabul edildi..

Ayrıca Kumburgaz Mahallesi, Yaren Sokak ve Binali Sokak arasındaki park olarak ayrılmış alana da “100. Yıl Kuvayı Milliye Parkı” adı verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.