Şanlıurfa'nın Kurtuluşu Koşusu'nda kazanan Hedbe

Şanlıurfa'nın Kurtuluşu Koşusu'nda kazanan Hedbe

4+ yaşlı safkan Arap atlarının 1200 metre kum pistte mücadele ettiği koşuyu, Hüseyin Çelik'in sahibi olduğu ve Süleyman Karakeçili'nin antrene ettiği Hedbe (Berksoy - Dizi / Kökmenhan) jokeyi Hışman Çizik idaresinde 1.24.29'luk derece ile kazandı. Seval Gürüz'ün yetiştirdiği 8 yaşındaki al at bu galibiyetiyle kariyerindeki 93'üncü startında 17'nci birinciliğini hanesine eklemiş oldu.

Yarışta Dumrul ikinci olurken, Karaşimşek üçüncü, Prestij dördüncü ve Dörtnalbeyi de beşinci oldu. Farklar ise Burun - 1/2 Boy - 1/2 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Mehmet İzzet Gürüz'e kupasını, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy takdim etti.

Törene, Şanlıurfa Vali Vekili Alper Taş, Eyyübiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Bakır Felhan, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Salih Söğüt, Kulübümüz Asli Üyesi M. Cihat Gürüz, TYAYSD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Garip Elğaç, Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Eyyüp Ege ve davetliler katıldı.
 

hboqyf42aeavzu7skpdxrc1j.jpg

8oefhs3l9emjrxwqki5nxnyv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.