Geleceğin Sporcuları Esenyurt’ta Yetişiyor

Geleceğin Sporcuları Esenyurt’ta Yetişiyor

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcularaödüllerini veren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, geleceğinsporcularının Esenyurt’ta yetiştiğini söyleyerek, spora ve sporcuyadesteklerinin devam edeceğini belirtti.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Amatör SporKulüpleri Haftası’nda ulusal ve uluslararası müsabakalarda şampiyon olan ve dereceyegiren sporcularla yemek programında bir araya geldi. Esenyurt Kültür Merkezi’ndegerçekleşen programa Başkan Bozkurt’un yanı sıra Kent Konseyi Başkanı MehmetHanifi Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, sporcular ve ailelerikatıldı. Esenyurtlu sporculara ödüllerini veren Başkan Bozkurt, gençleri tebrikederek, “Uğraştık, didindik, çabaladık ve geçen yılı egale eden bir sonuç eldeettik hep beraber. Geçen sene Şampiyon sayımız 100 civarındaydı bu sene 150civarında. Bu sayılardan başarımızı yüzde 50 artırdığımızı görüyoruz” dedi.

“Büyük CevherlerGüzel Mücevherlere Dönüşecek”

Geleceğin sporcularının Esenyurt’ta yetiştiğini vurgulayanEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt şöyle konuştu; “Esenyurt’un insanpotansiyeline ben yüzde yüz inanıyorum. Çünkü kendileriyle dünyaya geleninsanlardan olanaklar itibari ile maalesef biraz daha geriden başlıyorlarhayata ama çok büyük bir avantajları var; diğer yaşıtlarının elde edemeyeceği,içinde başarma duygusuyla doğuyorlar. Bu başarma duygusunu eğitimleveremezsiniz. Hayatın olağan akışı içinde, yaşam koşulları içinde başarmaduygusu oluşur. Biz Esenyurt Belediyesi olarak bu gücü, bu enerjiyi işlemekiçin çalışma arkadaşlarımızla ve spor hocalarımızla beraber var gücümüzleçalışacağız. Ben çok büyük cevherler olduğunu biliyorum. Bu çok büyükcevherleri, güzel mücevherlere dönüştüreceğimize inanıyorum. Bu güne kadaremeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

“Bize TavsiyelerVerdi”

İki buçuk yıldır karate branşıyla uğraşan ve başarılarına başarıekleyen Pervin Çakır, “Başkanımızla bu gün yemek programında bir araya geldik.Bize ödüllerimizi verdi. Amatör Spor Kulüpleri Haftası’nı unutmayıp bu gününübize ayıran Başkanımıza çok teşekkür ederim. Çok keyifli vakit geçirdik.Başkanımız bizimle sohbet etti ve tavsiyeler verdi. Bizi düşünen herkesetekrardan teşekkür ederim” diye konuştu.

xkyvksoqecd24dxpvazgryzn.jpg

75rvqabz2srjzxymuhehj8py.jpg

qpnqe7cmxzfhgy2t6z4iov8x.jpg

ltwfslcgp1ayubqd3mdovzjh.jpg

rj7dlnbbc4Iz38vuklav1ipt.jpg

fgbnqcsmw25te0a4tzlwxj8n.jpg

gurahhmesvffql7jewdqnpbb.jpg

iwn0mchjfykgeI6aclfqv1rr.jpg

ncnokw40xqxbwid2hIuevbvc.jpg

h2lIgm5w9oqjacitzxope0uk.jpg

5n9ohcvogzf8f2pymt4elxdr.jpg

h94raxncocnfdmzgtlrw5m1s.jpg

61zfIgv2hu9ljfnbceqhxamr.jpg

nixzIruv4bjp6oqgvkjdtzh1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.