İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI’NDA İLK ŞAMPİYON KUPAYI KALDIRDI

İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI’NDA İLK ŞAMPİYON KUPAYI KALDIRDI

 

Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları’nda ilk İstanbul şampiyonu belli oldu. 24 ilçeden gençlerin katıldığı paintball kızlar turnuvasında Kağıthane Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İstanbul Gençlik Oyunları’nın bu yılki ilk şampiyonu olmayı başardı.

Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları’nda, turnuva heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Başakşehir Spor Parkı’nda düzenlenen ve 24 ilçeden gençlerin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada ilk İstanbul şampiyonu belli oldu.

İstanbul Gençlik Oyunları’nın ilk İstanbul şampiyonu

Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Galata Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasındaki final mücadelesi, baştan sona büyük heyecana sahne oldu. Karşılaşma başladığı andan itibaren rakiplerini bir bir vuran, maç boyunca takım koordinasyonunu en iyi şekilde sağlayan Kağıthane temsilcisi Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İstanbul Gençlik Oyunları kızlar paintball turnuvası şampiyonu oldu. Kupayı büyük bir coşkuyla kaldıran genç sporcular, Başakşehir Belediyesi’ne böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.

Başakşehir temsilcisi üçüncü oldu

Turnuvayı Beyoğlu’nu temsil eden Galata Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Başakşehir’i temsil eden Necip Fazıl Kısakürek Anadolu lisesi ise üçüncü olarak tamamladı.

xTdfCL3ypQNaZ4r0n52RFqUk.jpg

xTdfCL3ypQNaZ4r0n52RFqUk.jpg

xTdfCL3ypQNaZ4r0n52RFqUk.jpg

xTdfCL3ypQNaZ4r0n52RFqUk.jpg

xTdfCL3ypQNaZ4r0n52RFqUk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.